POSITIVT OVERRASKET: Redaktør Eskil Bjørshol sier overgangen fra gratis papiravis til nettavis med abonnement har gått over all forventning.

Siste dager med supertilbud

OBS OBS: I dag er det siste mulighet for å sikre seg 1 år med Oppegård Avis til 990 kroner.

I hele februar har vi tilbudt alle lesere å bli årsabonnent for bare 990 kroner. Vi skriver bare, fordi vi ikke har funnet én eneste sammenlignbar avis med lavere pris.

I morgen blar vi over til mars i kalenderen og da er også den nevnte kampanjen over. Prisen vil da være 1.490 for et årsabonnement. Sagt med helt andre ord: Hvis kombinasjonen «Oppegård Avis og å spare der man kan» er viktig, så er det lurt å slå til i dag.

NB: Saken fortsetter under tilbudet.

Herlig mottakelse

De første pluss-sakene begynte å dukke opp helt i slutten av januar. Spenningsnivået var rimelig høyt både i redaksjonen og i økonomiavdelingen da overgangen var et faktum.

– Jeg skal ikke påstå at vi var livredde for responsen, men det var ikke så langt unna. Vi har jo i årevis slått oss på brystet og ertet konkurrentene våre med at hos oss er alt gratis, og nå stod vi plutselig i et «knøttlite glasshus fullt av stein». Det var ikke gitt at dette ble mottatt med unison glede hos leserne, begynner redaktør Eskil Bjørshol.

Og unison glede har det da heller ikke vært.

– Det har absolutt vært noen skuffede lesere der ute. Det har jeg full forståelse for. Papirutgaven kom til alle og det var gratis. For enkelte var det et slags ukentlig høydepunkt. Da vi røsket bort alt dette i en fei og attpåtil krever penger for nyhetene, så var det ikke annet å forvente, sier han.

1.000 abonnenter

Selv om enkelte har uttrykt sin vrede, er han fortsatt av den oppfatning at overgangen har vært eventyraktig. Nå er nemlig det magiske tallet 1.000 passert.

– 1.000 abonnenter er faktisk et stort tall for oss. Vi har altså ikke holdt på i én måned ennå. Vi pratet jo internt om at det hadde vært rått å klare 1.000 innen sommeren, så jeg blir rett og slett stolt over at så mange har vist oss denne tilliten. Det er en enorm opptur, sier redaktøren.

Rask kundeservice

De siste ukene har Oppegård Avis svart på en rekke telefoner og e-poster, løst små og store abonnements-floker, i tillegg til å være ute på stand i både Kolben, på Kolbotn Torg og Greverud senter. Mange lesere har fått svar på viktige spørsmål.

Dersom du lurer på noe angående ditt abonnement eller Oppegård Avis så kan du ringe oss på 66 82 21 21 eller sende oss en e-post på abo@oavis.no. Vi er både raske og behjelpelige dersom noen av våre lesere har problemer eller spørsmål.

HER FINNER DU VÅRE ABONNEMENTSTILBUD.

Powered by Labrador CMS