STENGER: Alle videregående skoler i Akershus holder stengt mandag.

Kriseledelsen i Akerhus: – Alle skoler i Akershus stenges 

Ekstreme værforhold fører til at alle videregående skoler i Akershus holder stengt mandag 22. januar.

Publisert

I en SMS til elever og foresatte ved Drømtorp videregående fredag står det følgende:

Viktig melding! Kriseledelsen i Akershus har i dag besluttet at alle skoler i Akershus stenges for alle ansatte og elever, mandag 22. januar, grunnet varsel om ekstremt glatte veier. Det blir ingen opplæring denne dagen. Vennlig hilsen rektor, Hanne Angell.

Fylkeskommunen bekrefter

Områdedirektør for Follo, Asker og Bærum i Akershus fylkeskommune, Bengt Jacobsen, bekrefter at skolebyggene holdes steng mandag 22. januar, men presiserer at det ikke er et fritak fra opplæring. 

– Vi har i dag hatt et møte med Statsforvalteren, Ruter, politiet, Statens Vegvesen og skoleeier, Akershus fylkes kommune, besluttet å holde skolebyggene stengt mandag 22. august i hele Akerhus. Det gjør vi på bakgrunn av at været som er meldt kan føre til svært glatte veier. Vi ønsker derfor å belaste veinettet så lite som mulig for å sikre fremkommeligheten til nødetater blant annet. 

– Det er viktig å presisere at dette ikke betyr fritak fra opplæring. Elever skal ha hjemmeskole og ansatte skal ha hjemmekontor, sier Jacobsen til Oppegård Avis fredag ettermiddag. 

Powered by Labrador CMS