Koronaviruset

UTSATT TIL 26. APRIL: Dugnaden på Sofiemyr skole utsettes inntil videre. Ny tentativ dato er satt til 26. aril.
UTSATT TIL 26. APRIL: Dugnaden på Sofiemyr skole utsettes inntil videre. Ny tentativ dato er satt til 26. aril.

Utsetter dugnad på grunn av koronaviruset

Aksjonsgruppen "Ny Sofiemyr skole nå" utsetter dugnaden som skulle ha vært arrangert på Sofiemyr skole førstkommende søndag.

Publisert

Dugnaden, som er i regi av aksjonsgruppen "Ny Sofiemyr skole nå" utsettes nå inntil videre som følge av Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttets utvidede retningslinjene rundt koronaviruset.

– Vi vil flytte arrangementet til en ny dato så snart som mulig, men samtidig så langt fram at vi tror myndighetene kan ha trappet ned nåværende tiltak, sier Daniel Svensson på vegne av arrangørene. 

Han sier at en tentativ ny dato er satt til søndag 26. april. Samtidig påpeker han at dette vil vurderes fortløpende.

Skal informere utvalget på mandag

Det er altså foreldregruppen, og ikke skolen eller FAU, som har invitert foresatte og alle de andre interesserte til dugnaden. De mener det er nødvendig å gjøre tiltak allerede i dag i tillegg til den ordinære vårdugnaden som kommer i mai.

– Vi har et tett samarbeid med skolen, og sammen skal vi sikre at nødvendige behov blir ivaretatt slik at elever og lærere har det som trengs for å få en optimal uteskole, sier Svensson.

Pengene som skal samles inn under arrangementet skal brukes til å gjøre uteområdet på skolen egnet for uteskole.

– Selv om dugnaden er nå utsatt på grunn av koronaviruset, ønsker vi å presisere at vi jobber for fullt med aksjonen "Ny Sofiemyr skole nå". Mandag 16. mars skal vi ha et innlegg under den åpne halvtimen på utvalgsmøtet for Oppvekst, idrett og kultur, klokken 17.00 på Sofiemyr skole. Vi er godt forberedt til møtet med politikerne og kommunen, sier Kjersti Horgen-Rihel i aksjonsgruppen.

Les også: Rystet over treneringen av skolesaken

Powered by Labrador CMS