LEDER PROGRAMMET: Programlederne Ole Rolfsrud og Selda Ekiz er klare til å ta imot Ine Olsen fra Kolbotn, i lørdagens sending av "Alle mot 1".

Kan vinne 100 000 kroner på direkten

Ine Olsen (40) fra Kolbotn skal kjempe mot resten av Norge i det nye underholdningsprogrammet "Alle mot 1", som sendes direkte på NRK1, lørdag 27. januar.

Publisert

Ine Olsen (40 år) fra Kolbotn er deltaker i lørdagens NRK-program «Alle mot 1». I programmet skal hun være med å gjette på forskjellige oppgaver og eksperimenter som sendes direkte på TV. Hvis hun gjetter riktig mot resten av Norge kan hun vinne opptil 100 000 kroner. TV-seerne spiller mot Olsen i appen "Alle mot1". 

Umulig å vite

Olsen vet ingenting om hva som venter henne under lørdagens sending, men håper på god drahjelp fra Follo.

 ALLE MOT 1: Ine Olsen (40) kjemper om 100 000 kroner i lørdagens sending av "Alle mot1".

– Helt umulig å vite, jeg aner ingenting om hva som møter meg. Her går vi for magefølelse og mye flaks, ler Olsen. 

Les også: Sola skinner alltid på TV

Hun legger til at det er omtrent femti prosent sjanse for at hun vinner pengene. 

– Jeg håper jo selvfølgelig jeg slår resten av Norge, det hadde vært moro.  Jeg satser på drahjelp fra Follo. Jeg har noen hjelpemidler og blant de er at  jeg kan høre hva de i nærområdet har svart. Så jeg satser på å ha de med på laget, sier Olsen. 

– Da svimer jeg av på direkten

I studio har hun med seg en heiagjeng med venner og familie, og tre kjendiser som skal hjelpe henne vinne mot resten av Norge:  Per Sundnes, Stian Sandø og Anne Marie Ottersen.

Hva hun skal bruke pengene på hvis hun vinner har hun ikke bestemt seg for enda, men litt stas skal gjøres på de som hjelper henne.

Les også: Mannen bak TV-bildene

– Hvis jeg vinner 100 000 kroner da kommer jeg til å svime av på direkten. Neida, helt ærlig, har jeg ikke tenkt så mye på det. Jeg har ikke brukt så mye energi på det, men jeg har litt lyst på nytt turutstyr, også må jeg gjøre litt stas på og spandere en middag på hjelperne mine, sier Olsen. 

Oppegård Avis ønsker selvfølgelig lykke til!  

Powered by Labrador CMS