INITIATIVTAKER: Magne Nordby Riise har opprettet «Alle sammen», og håper på et årlig arrangement som kan samle inn penger til ulike formål. I år går pengene til Barnekreftforeningen.

Marsjerer for en god sak

Magne Nordby Riise ville gjøre noe mer enn å bare sette opp et autotrekk fra kontoen. Lørdag 24. august blir det familiearrangement til inntekt for Barnekreftforeningen.

Publisert

«Alle sammen» er den veldedige foreningen Magne Nordby Riise fra Myrvoll har stiftet for å gjøre en forskjell. Lørdag 24. august har han, i samarbeid med sponsorer og andre hjelpere, satt opp et arrangement for hele familien. Alt til inntekt for Barnekreftforeningen.

– Grunntanken var at jeg ønsker å bidra til gode formål. Litt flåsete sagt vil jeg være et godt menneske, men det føltes ikke riktig å bli fadder eller bare sette opp et trekk fra kontoen. Jeg følte at det må finnes potensiale til å gjøre noe som koster meg litt tid og energi, men som resulterer i en høyere verdi for et formål, forteller Riise.

ALLE SAMMEN: Magne Nordby Riise håper mange vil marsjere med han til inntekt for Barnekreftforeningen, lørdag 24. august. Arrangementet ligger ute på facebooksidene til «Alle sammen».

Marsj og vaffel

Arrangementet starter med en marsj for hele familien på formiddagen,og så påfølgende aktiviteter på Jan Baalsruds Plass etter marsjen.

– Jeg fant ut at å kalle det for en marsj var det beste ordet, når det ikke er et løp hvor det er om å gjøre å komme først. Ingiermarsjen er en fire og en halv kilometer løype som handler om å gjøre noe sammen, sier Riise.

Riise påpeker at alle kan være med, og vil man sykle eller bruke sparkesykkel, er det ingenting i veien for det. Prisen for marsjen er satt til 100 kroner per person eller 300 per familie.

– Påmeldingsavgiften går uavkortet til saken, og trenger du å sykle eller ta barn i vogn, gjør det. Se mulighetene og ikke begrensingene, her er det ingen som registrerer når man går ut og inn, går du rundt senteret er det bra det òg. Det viktigste er å være med å bidra, og gi støtte til en god sak sammen, sier Riise.

Alle sammen

  • Avholder sitt første arrangement lørdag 24. august, med Ingiermarsjen.
  • Arrangementet starter klokken 10.00 på Jan Baalsruds plass
  • Arrangementet tar utelukkende Vipps, hvor alt som kommer inn går uavkortet til Barnekreftforeningen.
  • Det er mulig å donere via Vipps, selv for de som ikke kan stille. Ønsker du å bidra er vippsnummeret til «Alle sammen» 567568.

Det gjør også inntektene fra vaffelsalg og annet salg etter marsjen.

– Vaffelgutta kommer og steker vafler. Det blir salg av Kulinaris, og så jobber vi med å på å få på plass en food truck.

I tillegg blir det diverse aktiviteter for store og små.

Håper på gjentakelse

Riise håper at han kan få til et årlig arrangement som kan samle inn penger til ulike formål. Målet med arrangementet skal være å gjøre noe positivt sammen, med minimale utgifter, slik at mest mulig kan gå uavkortet til formålet.

– Vi håper mange prioriterer å komme, og at folk sitter igjen med en følelse av at det har vært en positiv dag for familien, og kanskje til og med at man har sett noen nye ansikter, sier Riise.

Powered by Labrador CMS