MUSIKALSK BURSDAG: Alexander Stark fra Kolbotn gleder seg til å vise frem musikken til Allen Hinds når han feirer 40-årsdag 14. september.

Alexander lager 40-årsfest med stjernekonsert

Han oppdaget gitarhelten mens han pusset opp huset. 14. september henter Alexander Stark det amerikanske gitarikonet til Kolben. Du kan bli med på festen.

Publisert

For et par år siden sto han midt opp i oppussingen av eneboligen, hvor han og familien bor på Kolbotn.

– Jeg ville høre noe annet enn det vanlige. Tilfeldigvis kom jeg over navnet Allen Hinds.

Hektet

Tobarnsfaren ble hektet nærmest fra første tone.

– Det var bare helt fantastisk. Jeg begynte å sjekke han ut på Youtube, og jeg så fort at dette var en mann som virkelig kunne spille gitar, forteller Stark.

Tobarnsfaren har selv en fortid som gitarist. Sammen med ungdomsbandet sitt «Littaemm» spilte Alexander på den første Sumprock-arrangementet på Kolbotn.

– Da var det faktisk skikkelig sump. Jeg husker vi sto på lasteplanet til en bil fra Sivilforsvaret og spilte.

Konsert i Kolben

Tilbake til fascinasjonen for Allen Hinds: Alexander ville sjekke ut om Hinds spilte konserter i Europa. Dette var en artist han måtte se live.

– Jeg fant ingen opptredener for utenom at han spilte for utsolgte jazzklubber i Hollywood. Derfor sendte jeg ham en melding på Facebook. Overraskelsen var stor jeg kort tid etter fikk svaret: «Fix it, I come».

TIL KOLBEN: Allen Hinds blir kanskje det mest internasjonale navnet som kommer til Kolben denne høsten.

PS! Artikkelen fortsetter under bildet! 


Alexander Stark gikk i gang og ordne spillejobber på Herr Nilsen i Oslo, og det ble master classes ved forskjellige gitarutdannelser. Allen Hinds kom til Norge, og etter hvert har det blitt et vennskap ut av det som startet med en Facebook-melding.

– Vi lagde et nytt besøk for han nå i september. Da skal vi både til Kristiansand, Sandefjord, og så tenkte jeg at jeg måtte finne på noe gøy når jeg fyller 40 år.

I sommer fikk en rekke venner invitasjon til bursdag med en hemmelig link til billettsalget i Kolben. Alexanders ønske for dagen er at vennene kjøper billett til intimkonsert med Allen Hinds i sal 4 lørdag 14. september.

– Nå åpner vi også billettsalget for alle andre. De kan få være med på en konsert med en av de virkelig store gitaristene i USA, mener i hvert fall jeg, sier Alexander Stark.

Powered by Labrador CMS