Terningkast 6!

SKikkelig jungelstemning i OPALs Tarzan. Dette må nytes!

Publisert

OPAL er godt i gang med sin oppsetting av Tarzan, og vi besøkte forestillingen i helgen. Her fikk vi se amatørteater på sitt beste, og det er ingen tvil om at vi er bortskjemte her i Oppegård som får muligheten til å se slikt kvalitetsteater, og i tillegg med naboene våre i rollene!

Les også: Premiereklare

39 skuespillere gir alt på scenen, bandet sitter som et skudd, og kulissene er helproffe og gjennomarbeidet. Det er rett og slett et knallgodt manus med en god moral, og en helaften for både liten og stor.

Fornøyd

Manusforfatter Bibbi Neergaard er storfornøyd med teateret etter de første forestillingene, og er glad for at valget falt på Tarzan denne gangen, etter suksessen med Peter Pan. 

IMPONERER STORT: OPAL gjør en fantastisk jobb med Tarzan, og publikum elsker det!
IMPONERER STORT: OPAL gjør en fantastisk jobb med Tarzan, og publikum elsker det!

– Jo mer jeg tenker på det, jo mer innser jeg hvor dagsaktuell Tarzan er, selv om den er skrevet for over 100 år siden, sier hun.

Les også: Møt selveste Tarzan

– Han var en miljøforkjemper, og hadde et klart budskap om at jungelen og dyrene skal man ta vare på, hvis ikke fikk man med ham å bestille. Han hadde allerede da kanskje et mer klart miljøbudskap enn selv mange av dagens politikere har, sier hun og ler høyt.

Det er en velfungerende og godt sammensatt gjeng vi ser i aksjon. Overgangene sitter velsmurte, og både skuespill og sang sitter som en påle denne gangen. OPAL har med Tarzan tatt enda et skritt opp på proff-himmelen, og vi lot oss imponere. Stor cred også til kakebakerne som fylte kafeen med godbiter i pausen.

Kjøp billetter

Dermed er det bare å sikre seg billetter til konserten, og det gjør du via kolben.no, for det er mange forestillinger igjen. 

For en latterlig lav penge, får du kvalitetsteater på ekte OPAL- og Oppegård-vis til og med søndag den 11. februar.

Les også: Møt selveste Tarzan - Erik Oskar

– Alle er velkommen, og vi håper på å fylle salene til randen. Her skal det bli fullt trøkk, og se på den flotte scenen da, sier Neergaard og viser frem de praktfulle kulissene, også de bygget av, med og for Oppegård og OPAL, skreddersydd for publikums ankomst.

 

Powered by Labrador CMS