ACTION: Kolbotn HUnters er et gjen med dyktive spillere, som har et godt samhold, og som er gode representaer både for egen sport og for kommunen.

Arrangerer åpen dag - oppdag amerikansk fotball!

Har du lyst til å spille amerikansk fotball? Da bør du holde litt tid denne søndagen!

Publisert

Er du interessert i amerikansk fotball og har lyst til å prøve å spille selv?

Søndag den 28. august klokken 15.00 avholder vårt amerikanske fotball-lag, Kolbotn Hunters, en åpen trening for senior-spillere, altså fra 17 år og oppover, med fokus på introduksjon av sporten til nye spillere.

Les også: Hunters jaktet på seieren

Moroa foregår på Sofiemyr stadion, og abolsutt alle fra sør til nord som er fascinert av sporten og har lys ttil å teste, og kanskje også få muligheten til å bli med på laget, er velkommen!

Erfaring unødvendig - kom som du er!

Ingen tidligere erfaring er nødvendig. Utstyr kan lånes av Hunters, men ta med fotballsko om du har.

ACTION: Kolbotn HUnters er et gjen med dyktive spillere, som har et godt samhold, og som er gode representaer både for egen sport og for kommunen..

– Vi ønsker å skape et godt miljø for deg som ny spiller, enten om du har vært borte i sporten før, eller er helt fersk. I dag består vi av erfarne og ferske spillere i alle aldre, og vi behøver flere. I Norge er Am. fotball virkelig en sport for alle. Det er ingen aldersbegrensning, og de ulike posisjonene på banen passer for alle kroppstyper, opplyser Harald F. Kruhaug i Hunters.

Les også: Se Kolbot Hunters sitt juniorlag i aksjon

– Ta gjerne kontakt med oss for spørsmål, enten på veggen her eller i en privat melding til Kolbotn Hunters. Ta gjerne med en venn eller flere, er oppfordringen.

Også de yngste

ACTION: Kolbotn HUnters er et gjen med dyktive spillere, som har et godt samhold, og som er gode representaer både for egen sport og for kommunen..

Det er ikke bare seniorene som arrangerer åpen dag. Også Hunters sitt juniorprogram kommer til å holde åpen dag den 3. september. Mer informasjon kommer her etter hvert.

– Vi trenger også flere i trenerstaben vår! Hovedtrener Frank Valle har hatt god kontroll på gutta i snart fem år, men ettersom spillerstallen vokser trenger vi flere som bidrar på trenersiden. Har du erfaring med lagsport, amerikansk fotball eller bare er interessert i å lære mer, men ikke ønsker å spille, trenger vi også deg med på laget,
avslutter Kruhaug.

Les også: Se glimt fra denne sesongens første hjemmekamp for Hunters

Klikk play for å se video!

Lurer du forresten på  hvordan dette ser ut i aksjon på banen? Sjekk videoen under. Her ser du en film fra et av årets sesongoppgjør for Hunters, nemlig mot Hurricanes på hjemmebane.

 

Powered by Labrador CMS