Jaktet på seieren

Kolbotn Hunters viste hva de var gode for mot Haugesund Hurricanes på Sofiemyr sist lørdag. Hunters spilte sin første hjemmekamp i 1. divisjon i amerikansk fotball. Etter to og en halv time, og én mann hentet i ambulanse endte kampen 12-0 for Kolbotn.

Publisert

Kolbotn Hunters-Haugesund Hurricanes 12-0: En heiagjeng på over tjue personer hadde tatt turen fra Haugesund. De hadde dusker og godt humør med seg på kamp og heiet på Hurricanes under hele kampen.

Det var derimot få Hunters supportere å høre, bare Hilde Becerra fra kiosken til Viva Mexico hadde heiarop på lager for Hunters. Hilde har fulgt med på amerikansk fotball i 20 år og gleder seg til resten av sesongen.

Les også: Hunters er klare for sesongen!

– Det kommer til å bli tøft, men det er gøy, sier Hilde. I kiosken var det salg av deilig Mexikansk mat, nachos og burritos i tillegg til pølser og brus.

PS! Saken fortsetter under bildet! Se bildespesial fra kampen øverst i saken!

Hardt for seg

Den populære kiosken til Viva Mexico hadde blant annet burritos og nachos.

Amerikansk fotball er som kjent en kontaktsport, og det gikk hardt for seg på banen. En Hurricanes-spiller måtte hentes av ambulanse etter en takling.

For de som er vant til “europeisk” fotball, er det uvant å se så brutale taklinger. Heldigvis er spillerne godt beskyttet og selv om det ser ut kaotisk ut på banen, er det mye strategi.

Les også: Hunters er klare for sesongen!

– Amerikansk fotball er mye hårfin timing, og alle mann har hver sin oppgave. Det er liksom ikke bare ei mølje som løper etter en ball, slik mange tror, fortalte hunters-trener Frank Vallée.

Endte med seier

Kampen endte 12-0 til Kolbotn. Treneren er fornøyd.

– Jeg er glad for at vi vinner, siden det er vår første sesong i 1. divisjon, sier Vallée. Han ser fram til en tøff sesong. -Vi er kanskje dømt til å komme sist, men akkurat nå vokser vi hele tida. 

Kolbotn Hunters - Haugesund Hurricanes 12-0.

– Vi håper på mer interesse rund am fotball nå som vi er i 1. Divisjon. Vi ønsker jo alltid spillere til laget. Alle er velkomne, forteller Vallée.

Powered by Labrador CMS