GLEDER SEG: Prest Anders Johansen er klar for å mønstre i Kolben til helgen.

Inviterer til mega-gudstjeneste i Kolben

Førstkommende søndag blir det himmelsk stemning i stor skala i kulturhuset når det inviteres til stor-gudstjeneste i kulturhuset vårt.

Publisert

Den kanskje viktigste høytiden for kirkene våre er i påsken, som vi akkurat har passert, men en storfeiring er knapt over når menighetene i Oppegård kliner til med en ny megafeiring.

Les også: Se eksklusiv orgelkonsert med Bernt Nordset

Søndag formiddag den 8. april inviteres det nemlig til stor, felles gudstjeneste i  foajèen i Kolben. Dette er et av de største arrangementene kirkene i Oppegård har, og det spares ikke på kruttet! Da blir det stort barnekor, musikere, sangere og masse folk.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Gleder seg

GLEDER SEG: Prest Anders Johansen er klar for å mønstre i Kolben til helgen.

Sogneprest Anders Johansen gleder seg stort til arragementet.

– Dette er stort. Det har vært feiret gudstjeneste i foajeen i Kolben siden bygget ble innviet. Ideen er å gjøre kirken synlig midt i kommunens storstue, sier han.

Les også: Hipp, hurra for Greverud kirke

– Vi kunne naturligvis ha brukt store sal, men da hadde litt av poenget forsvunnet. Vi ønsker å være ute blant folk. Samle masse folk og feire en åpen og folkelig gudstjeneste. Slik ønsker de lokale menighetene å vise at de er en del av lokalsamfunnet i Oppegård, sier han.

NB! Saken fortsetter under bildet!

POPULÆRT: Her ser du et bilde fra fjorårets, store fellesgudstjeneste i Kolben. Det er plass til alle som ønsker det i år også, så møt opp. Over 500 mennesker pleier å komme på denne gudstjenesten.

Populært

At dette arrangementet er populært, er det ingen tvil om. Foajeen har hvert år blitt fylt med rundt 500 personer.

– 500 personer i et så lite rom er en utfordring, men de aller fleste opplever dette som stor stas. Det settes ut stoler og barna sitter på kortrappene. Etter en times gudstjeneste blir det boller, saft og kaffe til alle, forteller Johansen.

Les også: Se eksklusiv orgelkonsert med Bernt Nordset

Den årlige fellesgudstjenesten i Kolbens foajé er blitt en hyggelig tradisjon. Det er gratis å komme inn, og arrangementet varer fra klokken 11.00-13.00.

Powered by Labrador CMS