EN GRÅTENDE KLOVN: Etter ulykken var det det akkurat det standupkomikeren fra Bergen ble.

Lager latter av tragisk ulykke - nå kommer han til Kolben

André Ulvsæter bærer fortsatt på sorgen og savnet etter kjæresten, Kathrine. Nå bearbeider han følelsene med ellevilt standup show. På skuddårsdagen er han i Kolben.  

Publisert Sist oppdatert

Standupshowet «Melankomiker» av og med André Ulveseter ble belønnet med terningkast 6 og glimrende omtale etter premieren for et fullsatt Parken kulturhus i Ålesund 1. september 2023. Og endte foreløpig med fem utsolgte hus i Ålesund. 

Lager latter etter tragisk ulykke

André Ulveseter entrer scenen med sitt tredje helaftens standupshow. Den energiske komikeren, opprinnelig fra Bergen, mistet all glede og livskvalitet da kjæresten gjennom 10 år brått ble drept i trafikken sommeren 2022.

Med et skråblikk på det aller meste, finner man også humor i det mørkeste av det mørke. Å være komiker i sorg, gråtende klovn, en mann som ber om hjelp, og i tillegg pushe 50, har vært en berg-og-dalbane av følelser, men nå er han klar til å entre scenen igjen, med nye erfaringer og historier å dele. Hvordan skal man møte folk i sorg? «Melankomiker» er et ærlig, selvironisk og humoristisk show med et alvorlig bakteppe.

Hvorfor finnes sukat? Og hva skjer når man mister alt?

Hvordan reagerer en som aldri tidligere har mistet annet enn en katt og en undulat i hele sitt liv, på det å miste sin aller viktigste støttespiller, kjæreste og venn? Og hvorfor i all verden eksisterer egentlig sukat?

– André dveler ikke mye ved det åpenbart tragiske og med den svært tunge tiden i etterkant, men likevel gir hans realistiske og som sagt nære forestillinger om det passerte en meningsbærende tyngde i forestillingen jeg aldri har opplevd maken til. Terningkast 6!, skriver Ole Foss i Sunnmørsposten 1. september 2023.

Billletter til Ulvsæter sitt show får du på kolben.no

Her kan du lese bakgrunnen for standupshowet.

DYPET: Bli med inn i dypet, og le av det.
Powered by Labrador CMS