(Nesten) cupbombe i Sofiemyrhallen

Kolbotn jevnspilte med Halden i gårsdagens NM-oppgjør. En imponerende oppvisning som lover godt foran sesongen.

Publisert

Kolbotn-Halden 25-29: Snakk om spenning til siste slutt, og for en overraskende og mildt sagt gledelig oppvisning Kolbotn ga oss under gårsdagens hjemmekamp mot Halden Topphåndball i Sofiemyrhallen.

Spilte jevnt

Halden var i utgangspunktet toppfavoritter, men satte nok pølsen og vaffelen i halsen ganske så raskt, for Kolbotn viste muskler fra start, og spilte jevngodt med gjestene gjennom store deler av kampen.

TERNINGKAST 6: Kolbotn svevde, hang og smalt inn mål etter mål til stor frustrasjon for haldenserne..

Til pause var det en liten ledelse til haldenserne, men da satte Kolbotn turboen inn, og fosset seg på det meste opp i en tomålsledelse.

Dessverre holdt det ikke helt inn, men dersom dette viser hva vi kan vente oss i årets andredivisjon, er det mer enn lovende

Les også: Det gikk rett vest på beste øst for KIL-damene

Kolbotn bød på en underholdende kamp. Laget så ut til å kose seg på banen, spilet samspilt og nye talenter markerte seg godt på banen også.

Snart seriestart

Nå er det bare et par uker igjen til seriestart, og fortsetter dette etter oppkjøringen, tror jeg vi kan si at vi kan vente oss mye fra Kolbotns stolthet i sesongen som kommer!

– Det var utrolig mye bra i dag. Vi spilte godt og fikk vist oss frem på en flott måte, sa Kolbotn-trener Kyrre Vegard Johannesen etter kampen, tydelig stolt av hva guttene hans hadde prestert mot den knalltøffe motstanden fra Østfold denne kvelden.

Les også: Kolbotn så rødt og tapte

Du kan lese mer om trener Kyrre Vegard Johannesen planer og om den fabelakige Halden-kampen i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 31. september.

PS! Se videovindu fra kampen øverst i saken i videovinduet, og se bildespesial i karusellen herunder!

Powered by Labrador CMS