KNALLGODE: Kolbotns to herrelag i håndball kliner virkelig til i serien i år. Her ser du fra A-lagets kamp mot Elverum 2 borte nylig.

Begge lag helt i toppen

Kolbotn-herrene rocker serien! Både A-laget og rekruttene ligger nå svært godt an i årets serie.

Publisert

Serien i år har startet svært godt for Kolbotn-herrene både i håndballens andredivisjon og tredjedivisjon.

Etter åtte spilte kamper ligger nå A-laget på andreplass på tabellen med tolv poeng, som er bare to poeng bak serieleder Charlottenlund SK Håndball Elite.

Allerede førstkommende helg, nærmere bestemt den 26. november, skal herrene i aksjon igjen, og da kommer Vikhammer til Sofiemyrhallen for å gi fra seg poeng til krigerne våre. Kampen starter klokken 16.00.

Gjør det godt

Men det er ikke bare A-laget som har en finfin start på årets sesong. Også rekruttene, som rykket opp fra fjerdedivisjon til tredjedivisjon i fjor, har gjort det skarpt i år.

Akkurat som A-laget, ligger rekruttene pent plassert på en andreplass på tabellen etter seks spilte kamper med åtte poent, som er bare to poeng bak serieleder Bjørndal.

Neste kamp for rekruttene er borte mot NMBUI torsdag den 1. desember klokken 19.30 i GG-Hallen, før det er klart for hjemmekamp mot Gøy HK lørdag den 10. desember klokken 14.00 i Sofiemyrhallen.

Og så damene

Vi tar også med damene til slutt. A-laget i tredjedivisjon ligger nest nederst på tabellen med bare to poeng, mens rekruttlaget i femtedivisjon ligger midt på tabellen, nærmere bestemt på sjetteplass med åtte poeng.

A-laget spiller kamp søndag den 27. november klokken 14.00 i Sofiemyrhallen mot Østsiden Fredrikstad, mens rekruttlaget spiller hjemme i Sofiemyrhallen mot Bogstadkameratene lørdag den 3. desember klokken 15.00.

Powered by Labrador CMS