LOT SEG IKKE STOPPE: Sebastian Emanuel Andersson og lagkameratene har mildt sagt hatt en strålende start på sesongen i år.

Seiersbonanza for Kolbotn-herrene

Fem to-poengere på rappen lover godt i starten av årets sesong! Selv Elverum måtte melde pass mot krigerne fra KIL.

Publisert

Elverum 2-Kolbotn 28-32: Det virker nærmest som om ingen klarer å slå Kolbotn-herrene i håndballens andredivisjon for tiden, for maken til seiersrekke skal man lete lenge etter!

Søndag den 23. oktober dro KIL-herrene opp til Elverumshallen for helgens oppgjør mot sterke Elverum 2. Kolbotn leverte strålende spill og hadde god kontroll på kampen fra midten av førsteomgang og helt frem til firemålsseieren.

PS! Saken fortsetter under bildet! Se bildekarusell fra kampen øverst i saken. Bildene er tatt av Kolbotns dyktige fotograf Geir Åge Nysveen. Klikk her for å se enda flere bilder!

Fem på rad

ALL GRUNN TIL Å JUBLE: Seiersgleden var stor i Elverumshallen. Det er det god grunn til også, for maken til prestasjoner av Kolbotn for tiden! 

Dette er den femte seieren på rad for Kolbotn i årets sesong. Før Elverud 2-kampen slo guyttene våre Drammen 2 på hjemmebane 33-21, Strindheim Håndball Elite 30-21 på hjemmebane, St. Hallvard 2 25-21 på hjemmebane og Tynset 24-34 på bortebane. 

Med dette ligger Kolbotn nå på andreplass på tabellen med ti poeng, som er to poeng bak serieleder Charlottenlund SK Håndball Elite. De har riktignok én kamp mer spilt, og de har også en relativt god målforskjell. 

PS! Klar for flere bilder fra kampen? Kolbotn IL har et stort fotoalbum å by på! Klikk her for å se enda flere bilder tatt av fotograf Geir Åge Nysveen. 

Flere kamper venter

Det stopper nok likevel ikke Kolbotn-herrene fra å krige videre. Neste kamp for Kolbotn er borte mot St. Hallvard 2 i Reistad Arena A søndag den 30. oktober klokken 11.45.

Neste hjemmematch er lørdag den 26. november klokken 16.00 mot Vikhammer. Før det venter også borteoppgjør mot både Tiller og NTNUI Hånd ball.

Se seiersgleden i Elverumhallen! Video: Geir Åge Nysveen

PS! Oppegård Avis ønsker Kolbotn lykke til videre i sesongen! Se de fantastiske gledesscenene etter Elverum 2-seieren!

Powered by Labrador CMS