CITROEN: Fredag feiret ansatte og kunder at bilmerket Citroen har blitt en del av Andresen Bil-familien i Ski.

Fransk dobbel for Andresen Bil

De er kjent som kommunens store «Merce-mekka», men har i lengre tid også solgt Peugeot. Nå er et nytt merke inne i varmen i Ski.

Publisert

Fra og med 1. juni 2023 vil den tradisjonstike lokale bilforhandleren med over 70 års lokal fartstid kunne ønske kunder med biler av merket Citroën, velkommen til deres lokaler i Åsveien i Ski sentrum.

Andresen Bil tar over stafettpinnen etter Mobile som til nå har hatt avtalen. Dette blir det tredje bilmerket Andresen Ski nå blir forhandler for. I dag pryder Mercedes-Benz og Peugeot butikken fra før av.

«Tyvstartet» i Askim

For de som følger bilmarkedet ekstremt godt, er det imidlertid kanskje ikke verdens største overraskelse. Merket har nemlig vært i familien noen år allerede. Bare ikke hos Ski-delen av familien.

– Vi startet med Citroën ved vår lokasjon i Askim allerede i 2019 så vi er godt kjent med merket internt hos oss. Nå gleder vi oss over at vi også kan tilby nye og eksisterende Citroën-eiere de samme tjenestene også hos Andresen Ski, sier Kim Staw, daglig leder i Andresen Bil.

NY VS GAMMEL: På en dag som dette tar man gjerne frem arvesølvet til det tradisjonsrike franske merket, nemlig den legendariske 2CV-en.

Stolt

Andresen Bil kan med sine 125 ansatte på flere lokasjoner og to forhandlerbutikker vise frem nye og brukte biler, ta i mot biler på service og reparere dem ved sitt eget skadeverksted.

– Vi er stolte over å ha fått tilliten til å forhandle nok et anerkjent bilmerke hos oss. Citroën har mange flotte nye modeller – og noen nye på trappene, så det skal blir spennende og gøy og vise frem disse fra våre egne lokaler her i Ski sentrum, sier markedsansvarlig Lene Dybing.

FRANSK FRISTELSE: Kaken var nok av norsk opprinnelse, selv om anledningen var fransk.
Powered by Labrador CMS