ARRANGØRENE: Bilforhandleren Andresen i Ski har varebildager de neste dagene.

Frister med verdens beste grill-lunsj

Den lokale bilforhandleren Andresen arrangerer Norges største varebilutstilling. Blant annet med en heftig konkurranse.

Publisert

Andresen Varebildager arrangeres onsdag 1. og torsdag 2. juni i Ski, og har som formål å knytte kontakter på tvers av det lokale næringslivet, samt å vise frem hvilke skreddersydde muligheter som finnes for deg som bruker varebil.

Målet er fortsatt det samme, men også å vise frem det enorme spekteret, forteller Lene Dybing, markedsansvarlig hos Andresen.

– De fleste ønsker en tilpasset varebil som passer inn i det daglige virke. Og noen kjører mye og ønsker derfor ekstra komfort for å gjøre de daglige turene så komfortable som overhodet mulig. Innredning, tilbehør og lys er noe av det våre kunder anser som praktisk og nødvendig, sier hun.

Utfordrer til konkurranse

Videre forteller hun at Andresen er heldige å ha mange av de store bedriftene i Indre Østfold som kunder, men at de faktisk har enda flere små, som betyr at de har et varebilutvalg i ulike prisklasser som passer for de fleste.

– Vi starter derfor med å invitere alle bedriftseiere, håndverkere og andre som ønsker å komme på besøk, til det vi anser som verdens beste grill-lunsj levert av lokale Rock`N`Roll catering. Og hvis man er av den typen som har litt konkurranseinstinkt, så utfordrer jeg herved alle også til å konkurrere om å bli Indre Østfolds raskeste varebilsjåfør i vårt race room, avslutter Lene Dybing med et smil.

Powered by Labrador CMS