HOLDT AVSTAND: Med god avstand sto tålmodige kunder og ventet på maten ved Kullebunden spiseri sist lørdag. (Foto: Lars Håkon Mæland)

Slik er pizzakø i koronatider

Lørdagsåpen takeaway gikk over all forventning for Kullebunden spiseri.

Publisert

Svært mange serveringssteder har stengt dørene på grunn av koronaviruset. Et av stedene er Kullebunden spiseri i Kolbotn sentrum. I et forsøk på å hente inntekter, hadde restauranten åpent for takeaway av pizza og tapas sist lørdag. 

Oppegård Avis omtalte gjenåpningen tidligere forrige uke, hvor innehaver Anette Embretsen uttalte at det er svært tøffe tider. 

Mange hjelpere

Sist lørdag var det tydelig svært mange som ville sikre seg lørdagskosen, og samtidig hjelpe Kullebunden. Hjelpen ble nesten i overkant for restauranten. 

PRØVEPROSJEKT: Anette Embretsen åpnet Kullebunden spiseri for takeway sist lørdag, i et forsøk på å få inn nødvendige inntekter. Stuntet gikk over all forventning.

– Vi tok imot alt for mange bestillinger i dag, og var ikke klar eller forberedt på så mange bestillinger. Innen første timen kom det inn over 100 bestillinger på bare pizza, og etterhvert hadde vi ikke bemanning til å svare på bestillinger, skrev restauranten på egne Facebook-sider lørdag kveld. 

Solgte 140 pizzaer

Innehaver Anette Embretsen utdyper overfor Oppegård Avis. 

– Det ble alfor mye for oss, så fikk ikke servert alle. Jeg tror vi hadde 150 ubesvarte, masse meldinger og meldingene fra just eat pep hele tiden. 

Embretsen forteller at de fikk solgt 140 pizzaer, og over 100 porsjoner tapas lørdag! Da var det helt tomt. 

Kullebunden spiseri har bestemt seg for å utvide tilbudet, og åpner for takeaway førstkommende torsdag, fredag og lørdag fra klokken 16 til 20. 

– Da skal vi også få på plass et litt annet system på bestillingene, sier Anette Embretsen. 

Powered by Labrador CMS