SER BEDRING Anikken Kvamsø hos Gunilla på Kolbotn Torg sier butikken har vært gjennom tøffe tak de siste ukene. Nå ser det bedre ut.

– Vi er heldige som har lojale kunder

Etter full stopp i starten ser klesbutikken Gunilla en klar bedring.

Publisert

Torsdag 12. mars snudde mye i Norge da myndighetene nærmest stengte ned landet i kampen mot koronaviruset. Lokalt i gamle Oppegård har også mange fått hverdagen snudd på hodet. Klesbutikken Gunilla på Kolbotn Torg er en av virksomhetene som har fått føle koronakrisen på nært hold. 

– Det var et sjokk. Vi visste ikke hvordan vi skulle forholde oss i starten. Den første dagen var det faktisk ikke et eneste slag på kassen, forteller Anniken Kvamsø, en av de to medeierne i butikken. 

Sakte, men sikkert

Hun forteller at sakte, men sikker har både besøk og omsetning tatt seg opp igjen

– Det kom flere og flere kunder inn, og det har heldigvis bare økt på. Vi er heldige som har lojale kunder.

PS! Saken fortsetter under bildet! 

SER FREMOVER: De ansatte hos Gunilla håper snart på mer normale dager enn det de har hatt den siste snaue måneden. Fra venstre: Anniken Kvamsø, Aud Gjestang og Ranveig Ofstad.


I de første to årene holdt Gunilla hus i Sentrumsbygget, men i snart åtte år har klesbutikken blitt drevet fra Kolbotn Torg. Selv om det begynner å ta seg opp igjen hos Gunilla, er de fortsatt et godt stykke unna "normale" dager.

Kjører ut

Derfor har klesbutikken tenkt alternativt og tilbyr seg nå å kjøre ut varer hjem til kundene. 

– Vi har lagt det ut på sosiale medier. Vi kjørte det første oppdraget rett før helgen. Kunden fikk med seg varene inn og sjekket om de passet, mens vår sjåfør ventet i bilen. Det gikk veldig greit, og vi håper selvsagt at vi kan få enda flere slike oppdrag frem til samfunnet vårt åpnes mer opp og kundene kommer tilbake til butikken, sier Anniken Kvamsø. 

I butikken tar hun gode forholdsregler, med god avstand og Antibac på disken. Anniken Kvamsø sier hun ikke er redd for å bli smittet av korona. 

– Nei, jeg er ganske avslappet og ser også at kundene våre tar mange hensyn når de kommer, sier hun.

Powered by Labrador CMS