KLAR FOR HØSTSESONGEN: Nå er enda flere, spennende Skautravern-poster satt ut i Follo-naturen. Kjøp en kartpakke og bli med, er oppfordringen fra Anne Marit Færden.

Høstpostene er klare

Nå blir det enda morsommere å være skautraver i Follo, for høstpostene er på plass i marka.

Det har vært en aktiv vår for skautraverne. De første postene ble satt ut allerede i mars, og de ivrigste tok på piggsko eller brodder og satte i gang. Mange skautravere skriver blogginnlegg og turanmeldelser på nettet, og de aller fleste er meget godt fornøyd med årets turer.

Endelig

Nå er det mange som venter på høstpostene. De settes ut i disse dager, og den 23. juni skal alt være på plass unntatt ekstrapostene hos Ola Dilt ved Sandbakken som ikke settes ut før 2. juli.

– Det ikke på noen måte for sent å starte skautraver-sesongen nå. Postene, også vårpostene, blir stående ute helt til 8. november. Konvolutten kan fortsatt kjøpes hos alle salgssteder som er listet opp på skautravern.no, forteller skautraver-dronningen Anne Marit Færden.

Les også: Koste seg som ekte vikinger - midt i skolegården!

– Sommer og høst er en fin tid i skogen, og postjakten kan kombineres med jakt på bær eller sopp. De som går litt utenfor de vanlige stiene finner gjerne de aller beste stedene! Konvolutten kan fortsatt kjøpes hos alle salgssteder som er listet opp på skautravern.no, sier hun.

Kjøp kartpakke

Skautravern er en utmerket måte å komme seg ut i naturen på, gjøre noe sprekt og sosialt, og ikke minst bli bedre kjent med nærmiljøet ditt.

Les også: Nå kan du låne kano helt gratis av BUA

For å bli med må du skaffe deg deltakerkonvolutten som koster kr. 330 kroner, og kjøper på Oppegård bibliotek, G-sport på Kolbotn torg, Plantasjen på Sofiemyr, Statoil Langhus, Ski bibliotek, Norli Bokhandel på Ski storsenter, G-sport på Vinterbro senter og på Orring byggsenter i Bjørndal.

Powered by Labrador CMS