MARKED: Den siste lørdagen i hver måned er det parkmarked i Generasjonsparken. Denne gangen er arrangementet utsatt til den 18. juni.

Frivilligsentralens månedlige parkmarked utsettes

Månedens parkmarked i Generasjonsparken utsettes til 18. juni. Og de tar gjerne i mot flere frivillige og utstillere.

Publisert Sist oppdatert

Den siste lørdagen i måneden arrangerer Frivilligsentralen i Oppegård på fast basis et parkmarked i Generasjonsparken på Kolbotn. Denne måneden blir imidlertid arrangementet utsatt til lørdag den 18. juni i stedet. Og klokkeslettet er som alltid kl. 11-15.

På denne dagen kan du kjøpe gjenbruksvarer, hjemmelaget honning og utskjæringer i tre, blant mye annet. Og du kan også selv stille ut egne ting.

– Dersom noen har lyst til å stille ut eget, kan de komme innom Frivilligsentralen i 2. etasje på Kolben, eller sende oss en mail, sier avdelingsleder Anne Solhaug.

Parkmarkedet ble til etter utfordring

– Jeg er opptatt av at det skal være liv i Generasjonsparken. Den er så fin og vi må bruke den mer! Jeg ble faktisk utfordret til å starte opp et parkmarked, og da var ikke lokasjonen vanskelig å velge, sier Solhaug.

Hun forteller at dersom det er frivillige som ønsker å ha stand denne dagen så kan utstillere få låne bord så lenge det er nok.

– På det minste har vi hatt 10 stands, på det meste var det 17 utstillere. Da var det skikkelig liv her, det var gøy, minnes Solhaug.

HJEMMELAGET: Strikketøy er noe av det du får kjøpt på parkmarkedet.

Trenger flere frivillige

Avdelingslederen for Frivilligsentralen legger til at de alltids trenger flere frivillige, og hun lover at det ikke trenger å kreve mye av den som ønsker å gi av sin tid til andre.

– Du kan jobbe de timene som passer deg. Du binder deg ikke for livet eller timevis, ler hun, og legger til at dersom du vil være der ofte så er det selvsagt rom for det også. For det er det visst mange som vil. Kanskje blir også du en av de som gjør ditt nærmiljø til et litt varmere sted å bo? Da er det så tilfelle bare å ta kontakt, oppfordrer Solhaug.

Powered by Labrador CMS