NY APP: Nå har Follo Ren slått sammen to apper til en. Det gjør ting enklere for deg.

Lanserer ny app

I dag lanserer Follo Ren en app som gjør det lettere for deg å ta vare på miljøet. Og snart kan du sjekke om det er kø på gjenvinningsstasjonen før du drar.

Publisert

I flere år har Follo Ren hatt to apper fra eksterne leverandører. Nå har disse to blitt slått sammen. Resultatet skal gi deg langt bedre tjenester.

Adgangsbevis og tømmevarsel i ett

– Appen «Min Renovasjon» har gitt tømmevarsel før tømming av beholdere hjemme. Den appen har fungert ganske dårlig de siste årene, og har i varierende grad klart å sende tømmevarsler, forteller Pia Kathrine Lykke Jensen, kommunikasjonssjef i Follo Ren IKS.

Appen «MiljøID» har gitt adgangsbevis til gjenvinningsstasjonen og oversikt over kvoter. Nå er disse to appene slått sammen til en felles app som heter Follo Ren.

– I denne appen tilbyr vi adgangsbevis, kvoteoversikt, oversikt over gjenvinningsstasjonene, tømmevarsel før tømming av beholdere hjemme og mulighet for å melde inn avvik direkte til oss, informerer Lykke Jensen.

KOMMER MER: Appen skal oppdateres med flere funksjoner etter hvert.

Kø-overvåkning på gjenvinningsstasjon

Har du erfaring med å sitte i kø på gjenvinningsstasjonen kan du nå se frem til lysere tider.

Om noen få uker kommer både mulighet for å få varsel på når Miljøbilen stopper i nærheten, samt kamerabilder fra kø-overvåkning på gjenvinningsstasjonene, slik at man enklere kan planlegge turen til gjenvinningsstasjonen når det er minst kø.

– Vi håper at dette vil være et godt hjelpemiddel i hverdagen for våre innbyggere, avslutter Lykke Jensen.

Powered by Labrador CMS