AP-DEBATT: Håvard Therkelsen (f.v.), Trine Lise Sundnes, stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet og Line Eldring, leder av EØS-utredningen, deltar i debatten.

Bli med på debatt om Europas fremtid!

Arbeiderpartiet inviterer til åpent møte i Kolben.

Publisert Sist oppdatert

Er du nysgjerrig på hva som skjer i Europa og hvordan det påvirker oss her i Norge? Da bør du markere onsdag 17. april i kalenderen din og ta turen til Kolben klokken 18:30!

Nordre Follo Arbeiderparti inviterer deg til et åpent møte om Europa, hvor vi skal utforske temaer som EØS-avtalen, Norges forhold til EU, og Europas rolle i en stadig mer globalisert verden. Dette blir en unik mulighet til å lære mer om hva som skjer i Europa, og ikke minst, hvordan det påvirker oss her hjemme.

Vi har gleden av å ønske to fremragende talere velkommen til Kolben denne kvelden. Først vil Line Eldring, leder av EØS-utredningen, gi oss innsikt i erfaringene og mulighetene knyttet til EØS-avtalen. Deretter vil Trine Lise Sundnes, stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, dele sine tanker om Europas rolle i verden og hva det betyr for oss her i Norge.

Etter innledningene vil det åpnes opp for spørsmål og diskusjon fra salen. Dette er din mulighet til å delta i samtalen, stille spørsmål og dele dine synspunkter om Europas fremtid.

Arrangementet er åpent for alle, uansett politisk tilhørighet eller bakgrunn. Ta med deg venner, familie, og naboer – jo flere vi er, jo mer spennende blir debatten!

Så sett av onsdag kveld kl. 18:30 og bli med oss i Kolben for en spennende og lærerik kveld om Europas fremtid. Vi gleder oss til å se deg der!

Vennlig hilsen,
Håvard Therkelsen,
styremedlem i Nordre Follo Arbeiderparti

Powered by Labrador CMS