UTSTILLING I KOLBEN: I februar blir det separatutstilling med kunstnerne Graciela Sbertoli og Arne Storvoll.

To uttrykk i samme utstilling

I februar blir det kunstutstilling i Kolben med Graciela Sbertoli og Arne Storvoll.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag 4. februar fra kl. 12:00 til 15:00 blir det åpning av kunstutstillingen "To kunstnere, to blikk" i biblioteksgalleriet i Kolben.

Ulik stil

Denne gangen er det en separatutstilling ved kunstnerne Graciela Sbertoli og Arne Storvoll som blir å finne på veggene.

Salgsutstillingen skjer i regi av Kolbotn Maleklubb, og alle kunstinteresserte er velkommen til å delta.

Ettersom de to kunstnerne har forskjellig stil og uttrykk, har de valgt at tittel for utstillingen ble «To kunstnere, to blikk». Det blir dermed noe for ulike preferanser, og med mulighet for å kjøpe det du liker.

Utstillingen varer til og med onsdag 22. februar og er åpen i bibliotekets betjente åpningstider.

ULIKE UTTRYKK: De to kunstnerne har ulike stil og uttrykk, og verkene vil henge i biblioteksgalleriet i store deler av februar.

Arne Storvoll har gjennomført flere kurs ved tidligere Oslo Tegne og Malerskole, Vika Malerskole og i regi av Kunst for alle. Han har videre utført studier av klassisk og figurativ kunst i inn- og utland, samt kurs under veiledning av kunstner Bjørn Algrim.

Arne maler figurativt, kun med olje, etter fotografier og skisser. Han har deltatt på diverse utstillinger i regi av både Kolbotn Maleklubb og Ski Malerklubb. Hans interesser er foto og maling.

Graciela Sbertoli har multikulturell bakgrunn. Født i Buenos Aires, og oppvokst i Barcelona, men har snart bodd femti år i Norge. Hun begynte å male for 20 år siden, men det er først de siste året hun har kunnet vie malingen så mye tid som hun ønsker. Hun er fullstendig selvlært og utforsker stadig nye teknikker. Hun maler gjerne landskap og botaniske motiver, i en delvis abstrakt stil. Fargesammensetninger er viktige for henne, og hun håper hennes bilder formidler energi, glede og undring.

FLOTT KUNST: Verket av Graciela Sbertoli heter Tender is the night.
Powered by Labrador CMS