NUMMER ÉN: Bent Norderhaug mottar Gullmergleren 2018. – Det ble et ekstra stykke kake til kaffen som feiering, humrer han.

Gullmegler fra Kolbotn

Attentus og eiendomsmegler Bent Norderhaug, vant Gullmegleren 2018, for markedføringen av Centralen på Myrvoll.

Det er Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) som arrangere konkurransen for sine medlemmer. Prisen ble utdelt i Bergen 24. mai, og kom som en overraskelse på eiendomsmegler Bent Norderhaug.

Les også: Vil bygge mer

– Jeg visste ikke at vi var nominert engang. Jeg har vært nominert en gang før, da fikk vi en annenplass. Jeg tenkte at her er det masse flinke folk, så å vinne kom litt ut av det blå, sier Norderhaug.

Stas

Attentus og Norderhaug vant prisen i kategorien beste markedsføring av ny bolig/prosjekt. Øvrige kategorier i år var beste markedføring av brukt-/fritidsbolig, årets innovasjon innen eiendomsmegling og eiendomsmeglerforetaket med flest antall medlemmer i NEF i forhold til ansatte.

VINNERPROSJEKT: Attentus og Bent Norderhaug vant årets Gullmegleren for markedsføring av Centralen på Myrvoll.

Les også: Sjekk hvordan det blir på Centralen

–  Det er stas at det blir lagt merke til. Det er mange som har store ressurser og gode folk rundt seg, men denne gangen var det oss, jubler Norderhaug.

Han sier prisen betyr mye for Attentus.

– Vi er en liten aktør blant store kjemper, som bankeide foretak med ressurser ingenandre har. At vi blir lagt merke til etter å ha drevet noen få måneder er veldig kult og stor stas, sier eiendomsmegleren.

Svar på det meste

Prisen ble utdelt for prosjektet Centralen på Myrvoll stasjon, og i juryens begrunnelse for seieren sto det:

Her var ikke utfordringen bare å selge en ny bolig – men også å selge tanken om å bosette seg med familien et sted man ikke nødvendigvis hadde tenkt på forhånd. Og det gjøres helt riktig her, med mye empati og forståelse for målgruppen og behovene man har. Det blir fort mange spørsmål man stiller seg, og her får man svar på det meste.

Powered by Labrador CMS