INVITERER: Velkommen til loppemarkedet på Svartskog, sier Øyvin Berntzen i foreningen Grendehuset Solheim.
INVITERER: Velkommen til loppemarkedet på Svartskog, sier Øyvin Berntzen i foreningen Grendehuset Solheim.

Inviterer til årets loppemarked med auksjon på Svartskog

Søndag 28. august holdes det unike loppemarkedet på Svartskog.

Publisert Sist oppdatert

– Som vanlig holdes det på Grendehuset Solheim i Bekkenstenveien 13, og i tidsrommet mellom klokken 12.00 og 17.00, sier Øyvin Berntzen i foreningen Grendehuset Solheim.

Han inviterer alle til det unike arrangementet på Svartskog. På auksjonen, som starter klokken 13.30, vil det bli mange godbiter.

– Låven er full av lopper etter to år med pandemi. Utvalget er mangfoldig, som naturen og miljøet på Svartskog. Prisene er som de skal være på et loppemarked, og vi tar kontanter, Vipps og bankterminalbetaling, sier arrangøren.

Hjemmebakte kaker

Om du ikke har tenkt å handle noe på loppemarkedet, anbefales det å ta en tur dit allikevel for å smake på verdens beste hjemmebakte kaker i kafeen inne på Solheim.

– Inntekten av loppemarkedet går til vedlikehold av Grendehuset Solheim, som er tidligere Bålerud skole. Her var det skole fra 1863-1954. Skole, uthus, låve og stall ligger på tunet som det alltid har gjort, sier Berntzen.

Solheim eies og drives av tre lokale foreninger; Svartskog Idrettsforening, Svartskog Vel og Bålerud Sanitetsforening. Solheim er et viktig samlingspunkt for lokalmiljøet og åpent for alle som vil leie lokalene til møter, barnedåp, bryllup, jubileer eller andre festligheter.

Powered by Labrador CMS