OVERRSAKET: Det ble en fantastisk dag for virksomhetsleder Marie Rolstad og de andre ved Høyås da selveste Aune Sand kom på besøk med kunstgaver!

– En fantastisk gave!

Det var ikke bare på Greverud det ble kunstbonanza før helgen. Også Høyås fikk overraskelsesbeøk fra Aune Sand.

Publisert

Torsdag den 30. mars fikk Greverud sykehjem overraskelbesøk av selveste Aune Sand. Kunstneren hadde med seg en stor bunke med bilder, som skal pryde veggene på sykehjemmet fremover. 

Besøk nummer to

Men det var ikke bare Greverud som fikk gledelig besøk av hjertevarme gaver denne torsdagen. Kunsteren tok like godt og tok en tur til Tårnåsen også, og stakk på overraskelsesbesøk også på Høyås!

VAKRE KOPPER OG NYDELIG KUNST: Aktivitør Irene Sandstø og Grete Strømsvik fikk, som de andre ansatte, vakre kopper signert Marianne Auli.

– Aune Sand kom helt overraskende innom oss med alle disse flotte bildene og krusene i går torsdag den 30. mars. Vi ante ingen ting på forhånd, forteller personalkonsulent Bente Selnes. 

Les også: Aune Sand: – Oppegårds kvinner - dere er fantastiske!

– Sand fortalte at han og broren Vebjørn var opptatt av at de eldre - som faktisk er de som har jobbet landet vårt opp til den velferd og velstand vi har i dag - skal ha noe pent å se på når de kommer på sykehjem, forteller hun.

Les også: Aune Sand overasket alle på Greverud sykehjem!

– Vi fikk også nydelige krus som er laget av hans kjære Marianne Aulie, forteller hun videre. 

Dermed ble det julaften og bursdag på samme tid også på Tårnåsen. De flotte bildene kan heretter beskues av både ansatte og beboere ved Høyås, garantert til glede for både dem og pårørende til beboerne på sykehjemmet.

NYDELIGE BILDER: Høyås blir garantert enda flottere etter Sand og cos besøk og gavmildhet.
Powered by Labrador CMS