– Oppegårds kvinner: Dere er vindunderlige! Dere er fantastiske!

Aune Sand strør om seg med flotte kunstverk og superlativer på hans popup-utstilling i Kolben.

Publisert

Fredag 31. mars kom et uventet, men også svært hyggelig besøk til Kolben.  Aune Sand kom til Kolben med hele 150 malerier, grafiske verk og tegninger. 

Før dette hadde han også vært på besøk hos lokale sykehjem i Oppegård, og sjenket kunstgaver. Nå er han klar for å møte lokalbefolkningen, og å spre kjærlighet og kunst til Oppegårds befolkning!

Senker terskelen

– Utstillingen "Individets valg" stilles ut i sin fulle bredde for å vise hva han brukt livet på. Bildene har hengt på veggen i galleriet vårt i New York, og noen er innkjøpt av noen av de fremste kunstmalerne i verden ifølge New York Times. Nå synes vi det er på tide å reise rundt og vise de flotteste maleriene og kunstverkene hans. "Pop-up" senker terskelen for mennesker å se kunst, sier en entusiastisk Aune Sand. 

Les også: Aune Sand ga sinnsyk kunstnergave til sykehjemmet

PS! Saken fortsetter under bildet!

DYPT ENGASJERT: Aune Sand viser stolt frem kunsten han har med seg til Kolben på sin popup-utstilling.
DYPT ENGASJERT: Aune Sand viser stolt frem kunsten han har med seg til Kolben på sin popup-utstilling.

Står på

Kolben blir den 28. "pop-up" utstillingen og Sand og teamet hans gjør all jobben selv og er også tilstede for å fortelle om kunsten.

Utstillingen blir hengt opp i løpet av morgendagen og vil åpne for publikum så fort den er klar. Så langt er bildene sett av mellom 150 og 170.000 mennesker på de 27 stedene de har vært. 

Les også: Popper opp på Kolbotn

–  Vi har reist uavbrutt i to år og vi gjør all jobben selv. Vi rigger opp, frakter maleriene og er til stede selv og forteller om bildene og møter mennesker og takker for den fantastiske støtten gjennom 35 år, som har gitt oss muligheten til å satse så tungt internasjonalt og jobbe med kunst, sier Sand. 

Du kan altså få en unik mulighet til å oppleve Sands utstilling gratis i Kolben de nærmeste dagene. Dette er en vandring i vakker kunst og filosofi. Ta deg turen, og kos deg!

Powered by Labrador CMS