VÅRE IDRETTSHELTER: Eirik Gåsereid Knudsen og Johanne Berg var de første av som tok medaljer av våre lokale utøvere i SSpecial Olympic Winter Games i Østerrike.

– Utrolig stas, rett og slett

Eirik og Johanne fra Oppegård IL og Norge ble de første som tok medaljer under årets Special Olympics Winter Games. I dag venter nye finaler.

I går fikk Oppegårds Special Olympics World Winter Games-utøvere to medaljer. Johanne Berg tok sølv og Eirik Knudsen Gåsereidnes tok gull på sine 777-metersløp.

De to utøverne er svært glad for medaljene, og fornøyde med egen innsats under leke, som pågår akkurat nå i Østerrike.

– - Det er utrolig stas å være i teten i min klasse under dagens finale på 777 meter.  Det var også gøy å se Eirik ta gull i dag, sier Berg.

PS! Saken fortsetter under bildet

– Heldig

HER FÅR HUN MEDALJEN: Johanne Berg får sin velfortjente sølvmedalje for sin innsats på 777 meter.

Johanne Berg konkurrerte mot Polen og Canada i dagens finale. Skøyteløperen fra Oppegård IL ble nr. 2 i sin klasse.

– Jeg er heldig som har familie og venner på tribunen som heier meg frem, sier hun.

Nye konkurranser venter, og medaljene, som begynner å bli mange i antallet, kommer ikke gratis.

– Det er gøy å se at hard trening fører til dette. Jeg er kjempeglad! Nå gleder jeg meg til å ta med god følelsen til de finalen på 555 meter på torsdag.

Les også: – Ja! Jaa! JAAA-HAHAHAHA! Herregud. Førr ein innsats! Det blei gull te dæ, Eirik. Det blei sølv te dæ og Norge, Johanne! Dåkker klarte det! Korsen føles det? Hahahaaaa! Jaaa! NORGE!! NORGE!! NORGE!!

HER FÅR HAN GULLET: Eirik Knudsen Gåseidnes tok den gjeveste medaljen på 777 meter.

– Stolt

Eirik Knudsen Gåseidnes konkurrerte mot USA og Polen i dagens finale på 777 meter. Selv om det ble et fall underveis i løpet, reiste han seg og gikk rakrygget over målstreken til topp-plassering og gullmedalje.

- Det var kjempegøy å gå finale i dag! Jeg er stolt over at jeg klarte å ta gullmedalje. Men jeg mener at det viktigste er ikke å vinne, men å delta. Nå er jeg lykkelig, stolt og glad. Det er så gøy å gå på skøyter for Norge her i Special Olympics World Games i Østerrike, sier han.

Idrettsutøveren takker publikum for støtten underveis, som hjalp god på i den harde konkurransen.

– Jeg hørte jeg ble heiet på fra tribunen! Det gjør meg glad å ha en heiagjeng fra Norge her. Nå skal jeg gi alt i de neste finalene og vise hvor godt jeg har trent i det siste, sier han.

Heia, Lise Katrin

VÅRE IDRETTSHELTER: Eirik Gåseidnes Knudsen og Johanne Berg var de første av som tok medaljer av våre lokale utøvere i SSpecial Olympic Winter Games i Østerrike.

I dag er det klart en ny finale, og i dag er det Lise Katrin Jensen som skal i ilden på sin 222-meter. Løpet går klokken 09.57 norsk tid i dag.

Vi ønsker Lise Katrin lykke til i dagens løp, og kommer tilbake til resultatet når det er klart!