Roald Amundsen vgs

KORONAHILSEN: Kontaktlærer Gunn Torill Hokholt hilste på sine idrettselever i henhold til gjeldende smittevernsregler.

Avslutningsseremoni på Roald Amundsen vgs

Det var duket for antibac, kohorter, én meters avstander og klemmenekt da to puljer med Vg3-elever sammen med sine foresatte fylte Kolben torsdag 18. juni.

Publisert

Avslutningsseremoni for Vg3 er et høytidelig arrangement, og etter 13 år på skolen fortjener både elevene og familie en siste forestilling før de tar sommerferie og videre må stå på helt egne ben.

GJORDE INNTRYKK: Konferansierene Lily Isolde Morken og Gro Letnes Nergård sparkesyklet seg inn på scenen til Sal 1 på Kolben.

Mange skoler har løst smittevernsreglene ved å kun tillate elever på avslutningen, men vi ante andre muligheter.

Fordelt på to puljer fikk vi antall deltakere like under 200, og selv om det var uvant med færre i lokalet var det ikke noe å si på jubelen fra elever og foreldre.

De to konferansierene Lily Isolde Morken og Gro Letnes Nergård kickstartet kvelden ved å sparkesykle seg inn i Kolbens sal en.

 

DELTE UT TESTVITNEMÅL: Avdelingsleder og arrangementsansvarlig Wilhelm Egeland delte ut testvitnemål til elevene.

 

ÅRETS ROALD-ELEV: Elev Hedda Bjørnstad mottar hedersprisen som årets Roald-elev på Vg3. Her er hun sammen med rektor Elisabeth Edding.

Videre kom elevene på rekke og rad og satte seg på de nederste setene til tonene av Edward Elgars "Pomp and Circumstance".

Taler fra rektor Elisabeth Edding, kontaktlærere, miljøarbeidere og elevrådsledere, i tillegg til en bildekavalkaden, prisutdelingen, og allsangen, preget avslutningen, og etter ganske nøyaktig én time var avslutningen ferdig.

Roald Amundsen vgs ønsker Vg3-elever lykke til videre på reisen!

Powered by Labrador CMS