Tilbud til småbarnsforeldre

STIMULERER BARNAS UTVIKLING: Babysang er en koselig sangstund for foreldre og babyer, men det er også mye kos med musikkinstrumenter og såpebobler.

Koselig med babysang

Babysamba, såpebobler, fiskefangst og bjelleklang med mye sang og moro. Babysang i Sofiemyr kirke har blitt en suksess, takket være Katrine Flaa (43).

Publisert Sist oppdatert

– Jeg fikk lov til å starte opp et kurs i babysang i Sofiemyr kirke for tolv år siden da jeg var i permisjon med mitt tredje barn, sier 43-åringen fra Tårnåsen.

Siden den gang har hun bygget opp tilbudet og krydret det med mye innhold som tydeligvis faller i smak hos både store og små.

ALLSIDIG: I tillegg til babysang driver blant annet Katrine Flaa med kor for barn og voksne, og et band som spiller på gudstjenestene i kirken.

Flaa er utdannet musikklærer og er godt kjent i lokalmiljøet for sin allsidige innsats.

– Katrine er veldig flink. Babysang med henne er kosetid for oss og barna. Man får nesten lyst på flere barn når man kommer hit, sier Nina Heyerdahl (35), en av deltakerne på kurset.

– Sosialt og hyggellig

Øyvind Futsæter (33) har gått på babysang med sønnen Fillip (ti måneder gammel), og begge har storkost seg.

MUSIKKLEK: Fillip (10 mnd.) liker å leke med musikkinstrumentene.

– Kurset er inspirerende og bra for barnas utvikling. Det er også sosialt og veldig hyggelig, sier han.

Neste kurs i Sofiemyr kirke har oppstart tirsdag 29. november. I tillegg finner du babysang både på kulturskolen og i Greverud kirke.

STIMULERER BARNAS UTVIKLING: Babysang er en koselig sangstund for foreldre og babyer, men det er også mye kos med musikkinstrumenter og såpebobler.

 

BABYSAMBA: Babysang medvirker til kontakt mellom barn og voksne ved å motivere de voksne til å synge og bevege seg med barna sine.

 

FISKEFANGST: Det er populært å være med på fiskefangst. Her kan du se Aksel (9 mnd.), Jenny (10 mnd.) og Jens William (10 mnd.) i « action».

 

TOMMELTOTT, SLIKKEPOTT: Ask (10 mnd.), Sigrid (10 mnd.), Jenny (10 mnd.) og Aksel (9 mnd.) storkoser seg med rim og regler.

 

SOSIALT MED FELLES LUNSJ ETTER KURSET: Kafe Sofie holder åpent i peisestuen i Sofiemyr kirke hver tirsdag mellom klokken 11:30 og 13:30.

 

Les også: Nominert til Brageprisen

Powered by Labrador CMS