FORNØYDE: Innehaverne Tor Hamborg og Jan Engeby (i midten), her sammen med Mads Hval Røssel og Jacob Ruud Alvseike, er tydelig fornøyde med resultatet i den nye butikken.

– Vi er storfornøyde!

Det har gått en uke siden Soda Hamborg åpnet i det gamle bankbygget.

Publisert

Timer på timer har gått med på maling, snekring, opphenging, installering og annet som hører med til en ekstrem oppussing.

For en uke siden kunne endelig Tor Hamborg og Jan Engeby åpne sin nyoppussede moteforretning i det gamle bankbygget på Kolbotn. Oppussingen kan vel kalles ekstrem. Der det før ble levert inn lånesøknader, tatt ut penger og solgt boliger, henger det nå merkeklær av alle mulige slag til salgs.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Fornøyde

KOSER SEG I NYE LOKALER: Jan Engeby og Tor Hamborg merker at kundene setter pris på nyvinningen.

De to innehaverne er storfornøyde med resultatet.

– Dette føles rett og slett veldig bra. Vi har jobbet mye og det ble ikke mye søvn de siste dagene før åpning, men når man ser resultatet av mange timer med hard jobbing, er det virkelig verdt det, sier Tor Hamborg.

Det er interiørkonsulent Anita Wallraven som har tatt seg av designet i den nye butikken.

Les også: – Se, så fint det har blitt!

– Vi hadde et ønske om å lage en butikk som ser både eksklusiv og hjemmekoselig ut. Tanken var å lage en god atmosfære som ikke var alt for steril, og det synes jeg vi har klart, sier de to.

Skal skape liv

De to innehaverne har ståltro på sin nye butikk, og håper også på å kunne bidra til enda mer liv på Kolbotns østside.

TOTALRENOVERT: Det er ikke mulig å tro at dette en gang var et bankbygg!

– Her er det både jernvare, fiskebutikk, sportsbutikk, kafe, motebutikk og mer til nå. Vi har et ønske om å bidra til en levende østside av Kolbotn, og tror forretningene her kommer til å kunne dra nytte av hverandre, sier de to.

Nå gasses det altså på i nye lokaler.

– Det å drive i eget lokale gir oss mange fordeler og gjør hverdagen mer fleksibel. Vi kan gjøre mer som vi vil, og også få bedre tid til både kunder og leverandører. Dessutten gir det selskapet større økonomisk frihet, og vi kan selv bestemme i større grad når vi skal ha VIP-kvelder og andre arrangementer, sier de to.

Innehaverne har også gjort noen justeringer på vareutvalget.

TOTALRENOVERT: Det er ikke mulig å tro at dette en gang var et bankbygg!

– Vi kommer til å fortsette med det vi er kjent for, nemlig gode kvalitetsmerker og flotte klær for damer og herrer. Motebildet står aldri stille, og vi har gjort noen justeringer, men folk skal kunne komme inn hit og vite at de får den servicen og kvaliteten de er vant til. Kunden har strømmet på helt siden første dag i nye lokaler, og tilbakemeldingene så langt er gode. Vi tror dette blir bra, avslutter Tor Hamborg.

Powered by Labrador CMS