KLARE FOR ACTION: Det blir full gass i bakbygget på Kolbotn når Pekka Lundefaret og gjengen skal bygge nytt treningssenter.

Etablerer nytt treningssenter i bankbygget

Spreke planer fra Pekka Lundefaret. Nå går DNB-bygget fra bank via klær til trening.

Publisert

Etter at klesbutikken Soda Hamborg forsvant ut av DNB-bygget på Kolbotn, har mange lurt på hva som skjer i bygget, men Oppegård Avis kan denne uken gi deg svaret: Her blir det nytt treningssenter, drevet av en lokal kar med sans for trening og høyt trykk på turboen, Pekka Lundefaret. 

Les også: Årets beste barnebok er lokal

Fra før har han kjørt rally og satt verdensrekord med gressklipper. Han har skrevet og utviklet barnebøker sammen med Øyvind "Vinni" Sauvik og broren Ole Martin. I tillegg har han også drevet et suksessrikt treningskonsept på Langhus, et konsept han nå altså tar hjem til sin egen kommune.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Åpner mandag

DUGNADSÅND: Far og sønn, Erik (f.v) og Lars Kalland jobber sammen for å få Puls Kolbotn ferdig til åpning.

Mandag 5. februar åpner PulsGruppen, med Lundefaret i spissen, Puls treningssenter i de gamle banklokalene på Kolbotn.

Les også: Pekka har solgt rekord-gressklipperen

– Vi er ingen konkurrent til Elixia, for det vi tilbyr er noe annet. Dette skal være et lite lokalt treningssenter for et smalere segment. Vi satser på gruppetrening, yoga, PT og BT, samt et bredt seniortilbud på dagtid. Jeg har i de siste 14 årene utviklet en bevegelsesfilosofi. Sammen med Vinni (Sauvik) skal jeg jobbe med dette, og vi skal være Bevegelsestrenere (BT), sier Lundefaret.

PS! Les mer om planene i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 1. februar, og det blir mer på oavis.no senere!

KLARE FOR ACTION: Det blir full gass i bakbygget på Kolbotn når Pekka Lundefaret og gjengen skal bygge nytt treningssenter.
Powered by Labrador CMS