Ramp sommerskole

DANS, TEATER OG MUSIKAL: For tredje året på rad har Ramp sommerskole sørget for mye kreativitet og moro for mange barn og unge.

Rampete sommerskole for 100 barn

For tredje året på rad har Ramp sommerskole sørget for et flott tilbud for over 100 danseglade barn og unge i Kolben.

Publisert

Det er det beste kurset vi har vært med på, sier Louisa Mikaelsen (11) fra Kolbotn og Dyveke Barthold (11) fra Greverud.

Oppegård Avis traff de to jentene i Kolben mandag ettermiddag, etter jentenes første sommerskoledag på Ramp. Sistnevnte er en danse-, teater- og musikalskole for barn og unge fra 3. trinn og oppover. 

Det er kjempegøy å være med på Ramp. Instruktørene er veldig kreative og morsomme. Hvis det er noe vi ikke greier å gjøre, får vi hjelp, sier Stella Strand Edvardsen (10) og Live Isachsen (10) fra Kolbotn.

Tredje året i Kolben

STORKOSER SEG PÅ KURSET: Dyveke Barthold (11) fra Greverud, Louisa Mikaelsen (11) fra Kolbotn, Live Isachsen (10) og Stella Strand Edvardsen (10) fra Kolbotn.

Det startet smått for tre år siden med Ramp sommerskole, arrangert av Nina Dehle og Ida Bakkerud. Så tok Dehle det videre og utvidet Ramp-tilbudet til hele året.

Siden oppstarten har Ramp blitt en suksess i vår kommune.

Covid-19 har satt en stopper for alle kursene. Vi er derfor veldig stolte over å ha fått tillatelse til å sette i gang med to kurs i juli. Vi sørger for gode smittevernstiltak og trygge rammer for barna, sier Nina Dehle, som driver Ramp.

Sammen med to andre instruktører, Ida Bakkerud og Klaus Enger, har hun sørget for to sommerkurs i Kolben. Det første sommerkurset ble arrangert i uke 27 med over 60 barn. Det andre kurset, som har startet mandag denne uken og skal avsluttes på fredag, har 40 deltakere fordelt på tre grupper.

DANS, TEATER OG MUSIKAL: For tredje året på rad har Ramp sommerskole sørget for mye kreativitet og moro for mange barn og unge.

Fem kreative dager

Det er sang, dans, improvisasjon, bevegelse, stemmebruk og karakterarbeid som står på programmet på sommerskolen fra klokken 09.00 til 15.30 hver dag fra mandag til fredag. 

INSTRUKTØRTRIO: Ida Bakkerud (teater), Nina Dehle (dans) og Klaus Enger (musikal).

Målet vårt er å inspirere elevene til å utvikle seg videre innen dans, teater og musikal, "bruke seg selv" og stole på seg selv, men det aller viktigste er å ha det gøy, sier Dehle.

 

Nina Dehle bor med familien på Greverud. Hun har sin danseutdannelse fra Bårdar Akademiet i Oslo og Broadway Dance Center i New York, og har også en praktisk pedagogisk utdanning fra Kunsthøgskolen i Oslo.

Etter utdanningen har hun danset profesjonelt i 17 år. Hun har medvirket i en rekke musikaler, blant annet Jesus Christ Superstar, Svindlere med stil, The Producers, Mamma Mia, Mary Poppins og Singin’ in the rain.

Har flere ledige plasser til høsten

Til høsten blir det flere kurs i regi av Ramp: Ramp jazzdans, Ramp musikal og MiniRamp. 

Vi har fortsatt flere ledige plasser, men noen av høstkursene våre er fulle, sier Dehli.

Hun sier høstens kurs starter i uke 35. Gå inn på rampdans.no for mer informasjon om kursene.

Les også: Årets sommerkurs avlyst

 

 

 

 

 

 




Powered by Labrador CMS