GODT MOTTATT: Mange kunder sier de er fornøyde med et etterlengtet tilbud på Kolbotn Torg. Leker i tre er noe av det første som blir solgt.

– Kvalitetsleker tar vi gjerne inn mer av

Åpningen av gjenbruksbutikken Rufus går over all forventing, men leker av god kvalitet blir solgt med en gang de kommer inn. Sitter du på dette, så er muligheten stor for at du får solgt det på Kolbotn Torg.

Publisert

– Vi har fått inn veldig mye fine varer, og er overveldet over kvaliteten på produktene, sier Nora Isachsen som er prosjektleder for RUFUS, når Oppegård Avis spør hvordan åpningen har gått for gjenbruksbutikken som tilbyr brukte klær og leker for barn.

TRIVES I JOBBEN: Marie Mandic (t.v) og Ida Ekberg liker begge å jobbe i butikken. Begge er enige om at det er en fin arbeidsplass.

Fine leker går med en gang

– Alle leker av god kvalitet går med en gang, sånt som treleker, kvalitetspuslespill osv. Sitter du inne med sånt er det smart å selge de, oppfordrer Isachsen.

Det samme gjelder varer som er i sesong. For tiden vil det si blant annet ull og yttersko.

Dersom du ønsker å selge varer gjennom butikken, betaler du en liten leiepris, og får 80 prosent av salget på konto.

Du kan opprette profil på Instagram eller spørre om hjelp i butikken.

GOD EKSPONERING: Varene som selges i butikken får god eksponering. Her fra utstillingsvindu.

Gjør det enkelt

– Vi er veldig glad i Finn og Tise, men når du har mange varer som skal legges ut og de er i forskjellige kategorier, så kan det gå med mye tid. Da kan det være fint å få solgt det her, så slipper du legge ut alt på Finn, sier Isachsen.

Hun forteller at de har mange kunder innom hele døgnet.

– Produktet blir godt eksponert, i tillegg til at vi viser hva vi har på Insta også.

Man kan også kontakte butikken for å høre om de har produkter du leter etter.

– Vi har god oversikt over produktene. Vi kan sende varer mot porto også, vi holder også varer av. Bare vær obs på at det ikke er retur- rett fordi det er flere selgere, minner hun på.

Powered by Labrador CMS