FOR EN FORESTILLING: Det var skikkelig liv og røre da Ekornrud Barnehage feiret sin tiårsdag med sirkusforestilling for både store og små!
FOR EN FORESTILLING: Det var skikkelig liv og røre da Ekornrud Barnehage feiret sin tiårsdag med sirkusforestilling for både store og små!

Feiret tiårs-dagen med sirkusforestilling

For et sirkus, men slik skal det være når barnehagen fyller ti år! Se bildespesial!

Publisert

I en barnehage feires det mange barn, og da er det alltid stor fest! Men det er klart at også selve barnehagen skal fire stort når den fyller år, og forleden var det klart for feiring av og med i Ekornrud Barnehage!

Ekornrud barnehage åpnet i oktober 2007 på Vestre Ekornrud. Den har seks avdelinger: Furutoppen, Eikenøtta, Steinrøysa, Blåbærtua, Røsslyngen og Granstubben. Barnehagen har lokaler over tre plan, og et stort og variert uteområde som grenser til skogen med flotte turområder og utsikt til Gjersjøen. M Her trives både store og små hver eneste dag, og trivselen kom til syne under feiringen, melder Oppegård kommune.

Det er nå altså ti år siden barnehagen åpnet, og det ble feiret med ekte sirkusforestilling. I manesjen opptrådde nesten alle barna med hvert sitt sirkusnummer.

Les også: Ansetter utbyggingssjef

Både ordfører, rådmann og kommunalsjef var invitert og fikk oppleve en imponerende forestilling.

Nøtteknekkerne underholdt med sirkusforestilling og alle ekornbarna sang om Nøtteliten, barnehagens egen Ekornrudsang og ikke minst bursdagsangen. På ettermiddagen arrangerer Ekornrud jubileums-Games hvor barn, foreldre og ansatte feirer sammen. Jubileumsdagen avsluttes med en personalefest.

PS! Dersom du går inn på Oppegård kommunes hjemmesider vil du finne enda flere bilder fra feiringen! Tusen takk til Jan Walbeck i kommunen for de fantastiske bildene fra feiringen som du kan se i bildekarusellen øverst!

Powered by Labrador CMS