Fest for ny barnehage

FIKK HJELP: Kunnskapsminister Jan Tore Sanner fikk god hjelp da han offisielt åpnet Greverudlia barnehage mandag.
FIKK HJELP: Kunnskapsminister Jan Tore Sanner fikk god hjelp da han offisielt åpnet Greverudlia barnehage mandag.

Ministeren åpnet Greverudlia

Se bildene fra åpningen og bli med på en rundtur i den splitter nye 17-kantede barnehagen!

Publisert

Mandag var både ordfører, ledelsen i Oppegård kommune, og ikke minst kunnskapsminister Jan Tore Sanner på plass da Greverudlia barnehage hadde offisiell åpning. 

Kunnskapsministeren hadde fått det ærefulle oppdraget å være snorklipper - en snor som for anledningen var festet i to barnekoster. 

Et slott

– Dette er en fantastisk bygning. Oppegård har fått sitt eget slott, sa Jan Tore Sanner til barna sin åpningstale. 

Overfor Oppegård Avis utdyper han: 

– Bygningen er helt fantastisk. Her er åpent, lyst, det er rett og slett utrolig stilig. Barna som går i Greverudlia er heldige, sier Sanner.

Alle avdelingene i Greverudlia har navn etter planeter. Dermed fikk kunnskapsministeren besøke både Tellus, Mars og mange andre "planeter" på sin tur rundt. På sin ferd måtte han også ta stilling til spørsmål som kanskje var litt overraskende: 

Jackson og tannfelling

– Liker du Michael Jackson? ville en av jentene på "skolekarten" vite, mens flere var opptatt av å vise frem at de hadde begynt å miste tenner. 

Den nye barneagen i Greverudlia har et bruttoareal på 1316 kvadratmeter, og er formet som et mangekantet bygg med 17 kanter. Tomta hvor den nye barnehagen ligger,  var tidligere to eiendommer: Et eldre barnehagebygg fra 1979 og Greverudlia velforeningshus. I den nye barnehagen har ett av rommene fått navnet "vellets rom". 

Under kan du se flere bilder fra åpningen av Greverudlia. 

Powered by Labrador CMS