SØKNADSHJELP: Fristen til hovedopptaket for barnehageplass er 1.mars. Torsdag 20. februar kan du få hjelp hvis du trenger det.

Hjelper innbyggere med barnehagesøknad

Torsdag 20. februar byr innbyggertorget på ekspertisehjelp til å fylle ut barnhagesøknad for de som trenger det.

Publisert

På rådhuset i Ski, torsdag 20. februar, mellom 08-30 og 15.30, kan man få hjelp til å fylle ut søknad til barnehageplass i Nordre Follo. Søknadsfristen til hovedopptaket for barnehageplass er 1. mars.

–  Dette er et servicetilbud fra innbyggertorget, og vi ønsker velkommen til de som trenger hjelp eller har spørsmål. Denne dagen er det ekspertise på dette feltet, forteller avdelingsleder for innbyggertorget, Tone Aurlien Karlsen. 

Det nye tilbudet er et ledd i å skape gode løsninger for innbyggerne i Nordre Follo, ifølge Aurlien Karlsen. 

GODE LØSNINGER:Tone Aurlien Karlsen, avdelingsleder for innbyggertorget Nordre vil gjerne ha tilbakemeldinger om hva som fungerer og ikke. Follo. Foto: Nordre Follo kommune

– Vi er i gang med å skape innbyggertorget slik at vi får til gode løsninger for å hjelpe innbyggerne med det de trenger, når de trenger det, sier Aurlien Karlsen. 

Nå vil de se om dette er en dag som fungerer for innbyggerne. 

– Vi har gode digitale løsninger, men hvis man har behov for hjelp kan folk komme hit, så skal vi veilede. Det er fint å møtes og å kunne hjelpe til. Dette blir en test, og vi håper innbyggerne kommer med tilbakemeldinger på hva som fungerer og ikke. De skal få være med på å påvirke hvordan vi skal gjøre ting, sier hun. 

Powered by Labrador CMS