FØRSTEELLEVEREN: Bak fra venstre: Christian Holm (Man. Utd), Øyvind Ludt (Tottenham), André Berger (Vå-lenga), Terje Ruud (Man. Utd), Kenneth Johnsen (Liverpool), Atle Larsson (Liverpool). Foran fra venstre: Finn Mobæk (Vå-lenga), Thomas Trøa (RBK), Thomas Witsø-Bjølmer (Sligo Rovers) , Daniel Solomonsz (AS Roma), Bente Wardenær (Follo)

I dag er det FotballtrøyeFredag for Barnekreftforeningen!

Hos Forlagshuset Bjørgu AS, som blant annet eier Oppegård Avis, stilte en full 11’er i fotballdrakt i anledning Barnekreftforeningens FotballtrøyeFredag.

Publisert Sist oppdatert

FotballtrøyeFredag arrangeres årlig for å vise støtte til barn og unge med kreft, og for å samle inn midler til livsviktig forskning. Konseptet er like enkelt som det er gøy; vipps en sum til Barnekreftforeningen, ta på deg en fotballdrakt og bruk den hele fredagen, og gjerne helgen gjennom.

Gir en sum for hver fotballdrakt som møter på jobb

– Forlagshuset Bjørgu gir en sum per ansatt som stiller i fotballdrakt denne dagen, forteller Thomas Nilsen Witzø-Bjølmer, som er forlagsredaktør hos Bjørgu AS.  

Han stiller for anledningen i rød trøye fra Sligo Rovers, som akkurat nå ligger på 7. plass i League of Ireland Premier Division. 

– Det er en fin måte å støtte en viktig sak, og så er det jo gøy for oss fotballfans å få lov til å gå med trøye, gliser Witzø-Bjølmer.

Tips oss!

Bruker du også fotballdrakt i dag? Det vil vi gjerne vite. Send oss et bilde og en tekst til hilde@oavis.no.

Powered by Labrador CMS