JULEMARKED: Det var muligheter for å vise frem sitt arbeid på campus denne uken.

Liv og røre på Rosenholm

Det begynner å bli jul på Rosenholm Campus. Denne uken var det julemarked hvor ulike aktører fikk anledning til å vise frem hva de gjør.

Publisert Sist oppdatert

Å få sjansen til å vise seg og sitt arbeid frem er som kjent gull for de fleste bedrifter. Onsdag denne uken var det julemarked på Rosenholm Campus, og det var mange som både stilte ut eget arbeid, og som kom for å se.

SØRGET FOR JULESTEMNING: Synøve Trandem og Lena Olsen er selvstendig forhandlere av aloe vera produkter, og sørget for julestemning når de stod på stand.

30 deltakere

– Julemarkedet er for leietakere på huset og eksterne selgere. I år har vi rundt 30 som deltar, forteller Mette Schi, eiendomssjef ved Rosenholm.

Det er gratis å være med, og det er gratis å komme.

– Vi gjør det for å lage litt liv i bygget, sier Schi og viser med en håndbevegelse at det har de også fått til.

– Man står her omtrent en halv dag. Vi har forsøkt å få inn lokale aktører, og leietakere som er her på huset, slik at de kan få vise frem varene sine, forklarer hun.

MYE SKJER PÅ CAMPUS: Mette Schi forteller at det nå er hele 160 bedrifter på Rosenholm Campus. De tar gjerne i mot enda flere.

160 bedrifter

Rosenholm Campus har bygd seg opp til å bli et attraktivt sted å drive bedrift, med kort vei til Oslo og moderne fasiliteter.

– Det går fint her på campus. Vi har nå 160 ulike bedrifter, og det jobber ca. 1100 mennesker her. Her går det bra, og det er mye som skjer her, forteller Schi.

Dersom du vurderer å starte opp på Rosenholm Campus er det bare å ta kontakt, sier Schi.

– Her skal det være liv, avslutter hun.

AVSLAPPENDE JULEHANDEL: The Well hadde stand hvor du kunne kjøpe gavekort og fylle inn summen etterpå. På bildet: Lise Romarsdatter.
MILJØVENNLIGE FORMER: Ruby Semb er designer og innehaver av Moia form. Hun setter stor pris på arrangement på dagen midt i uken.
Powered by Labrador CMS