FORNØYD: Håkon Bekkestad i KIL er storfornøyd med at benkene endelig er på plass.

Endelig kan man sitte her

Det har tatt mange år, men i forrige uke kom endelig innbytterbenker på plass ved kunstgresset på Sofiemyr.

Publisert

Dette er noe som mange har etterlyst i mange år. Tidligere har både hjemme- og gjestelag måttet ty til paraplyer ved regnvær. Nå kan de sitte tørt og trygt under plast-tak på behagelige benker.

– Det er klart det litt triveligere å spille kamp nå når det er dårlig vær. Det er tross alt bedre å sitte tørt enn å stå ute på regnværsdagene, sier Håkon Bekkestad i Kolbotn IL. 

Spleiselag

FORNØYD: Håkon Bekkestad i KIL er storfornøyd med at benkene endelig er på plass.

Ventetiden har vært lang, og forespørslene har vært mange, ikke minst fra gjestelag som har blitt skuffet over sitteforholdene på kunstgressbanen.

De nye, flotte innbytterbenkene er kjøpt inn i et spleiselag mellom Kolbotn IL og Oppegård kommune. Hver av boksene koster 27.500 kroner pluss moms. Benkene ble reist takket være hardt dugnadsarbeid.

NY BOD: Styrekollega Einar Engbedahl (t.v.) og Håkon Bekkestad viser stolte frem den nye lagringsboden.


I tillegg til de nye innbytterboksene, har det også kommet en oppgradert container med lagringsmuligheter for både de voksne lagene, og lagring av utstyr som kan være til låns for dem som trener.

Gleder seg

Det er ikke bare de voksne som kan glede seg over dette. Vi traff fire, engasjerte og entusiastiske G04-gutter fra KIL, som alle likte de nye benkene. 

– Benkene er kjempefine. Det blir fint å ha et sted å sitte når vi spiller kamper og trener, spesielt hvis det er dårlig vær, sier Andreas Skacke, Ludvig Dahl, Jonas Heien Bårdsen og Casper Strand Yttervik.

FORNØYDE: Andreas Skacke, Ludvig Dahl, Jonas Heien Bårdsen og Casper Strand Yttervik fra KIL G04 tilbringer mye tid på kunstgresset på Sofiemyr, og gir tommel opp for de nye innbytterbenkene.

Fotballentusiastene er blant de første som prøver de nye sittebenkene som har blitt plassert ved siden av kunstgressbanen på Sofiemyr.

– Pass på dem

FLOTTE OG MODERNE: Nå slipper man å stå utendørs og hutre i regnværet når man spiller!

Til slutt ber Bekkestad folk om å behandle benkene pent.

– Jeg håper de kan få lov til å stå i fred for tagging og hærverk, og at vi alle bidrar til å behandle benkene pent. Det er til det beste for alle, avslutter han. 

 

 

Powered by Labrador CMS