UTE PÅ TUR: De syv toppkandidatene i AP var med ordfører i Ski Tuva Moflag ut i skogen i forbinfdelse med beredskapssenteret på Taraldrud

– Å bygge inn mer er det eneste svaret.

Ordfører i Ski, Tuva Moflag, inviterte med seg toppkandidatene i Akershus Arbeiderparti til Taraldrud. – Det er viktig for meg at hele laget vårt forstår denne saken, sier Moflag.

Publisert

Ordfører i Ski, Tuva Moflag, lover å fortsette arbeidet med å bygge inn deler av beredskapssenteret på Taraldrud. Mandag 4. september var syv av toppkandidatene til Akershus Arbeiderparti med ut i skogen. Moflag lover at de vil bygge inn mer.

– Å bygge inn mer er det eneste svaret. Vi skal skaffe de midlene til alt det som trengs for lokale støysikringstiltak. Å bygge inn mer og stoppe støyen er prioritering for oss i Stortinget i høst, sier Moflag.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Stor respekt

SAMMEN MOT STØY: Flere stortingskandidater for Arbeiderpartet tok turen til Tårnåsen skole først, for så å gå videre ut i skogen. Stopp støyen aktivist (f.v) Marianne Haugen, sammen med kandidatene Nina Sandberg, Asle Simensen (stopp støyen), Sverre Myrli, Elisabeth Fanghol, Åsmund Grøver Aukrust, Ole Guttorm Brenden, Mani Hussaini, Anniken Huitfeldt og Tuva Moflag

Mani Hussaini er sjettekandidat for Arbeiderpartiet og bor på Jessheim. Snart flytter han til Oppegård, og har full forståelse for lokale ønsker og bekymringer.

Les også: Se Taraldrud fra fugleperspektiv

– Jeg har stor respekt for at beredskapssenteret ønskes velkomment, og at dere ønsker støyreduksjon. Det skulle bare mangle at justisministeren ikke er mer imøtekommende, sa Hussaini til Stopp støyen representantene, som også hadde tatt turen ut i skogen.

PS! Saken fortsetter under bildet!

– VIL IKKE HØRE SKYTING I SKOLEGÅRDEN: Både Paal Sjøvall og ordfører i Ski, Tuva Moflag, er enige om at det må bygges inn slik at det ikke høres skyting i skolegården..

Nøkterne

Moflag forsikrer om at det hele veien har blitt jobbet med beredskapssenteret fra Arbeiderpartiets side.

– Det vi ser er at vi ikke er i mål. Vi må jobbe videre med planen med fagfolk. Vi lover ikke et hermetisk lukket beredskapssenter, men vi vil bygge inn mer. Vi vil ikke ha et beredskapssenter som fører til skytestøy i skolegården, sier Moflag.

Les også: Justisministeren mener befolkningen og PNB fint vil kunne sameksistere

Hvor mye av senteret de er villig ti lå bygge inn vil hun ikke gå nærmere inn på.

UTE PÅ TUR: De syv toppkandidatene i AP var med ordfører i Ski Tuva Moflag ut i skogen i forbinfdelse med beredskapssenteret på Taraldrud

– Denne saken har vært så viktig for folk, og vi vi vil ikke love noe vi ikke kan holde. Vi har måttet være nøkterne, og ville ikke gi folk falske forhåpninger, avslutter Moflag.

 

Powered by Labrador CMS