REAGERER: Stortingskandidat Knut Tønnes Steenersen i FrP.

– Nei til politiske appeler under fakkeltog

– Min respekt for Stopp Støyen har fått en alvorlig knekk, skriver FrP-stortingskandidat Knut Tønnes Steenersen i dette innlegget.

Publisert

Vi i FrP har som mange andre skrytt av Stopp Støyens fremgangsmåte, som en effektiv og redelig aksjonsgruppe. De har etter mitt syn klart å være politisk nøytrale. Min respekt for Stopp Støyen fikk en alvorlig knekk da jeg leste artikkelen på ØB.no lørdag. Her kommer det frem at fakkeltoget har som hensikt å skade regjeringen mest mulig, og Paul Sjøvall i Stopp Støyen sier han foretrekker Tuva Moflag på Stortinget. Hvis hun kommer inn, er det Kari Kjos fra FrP som faller ut - så Sjøvall tar her et valg for en politiker fra AP fremfor en fra FrP.

Jeg forstår at bakgrunnen for støtten visstnok er at Moflag har sagt at AP vil bygge inn mer av skytebanen, men denne lovnaden fra Moflag har senere blitt avvist av AP-ledelsen. Hva å bygge inn mer, vet jeg heller ikke hva betyr. Sannsynligvis bare valgflesk.

Greit med fakkeltog

At Stopp Støyen gjennomfører et fakkeltog er helt greitt, men jeg forstår også på Sjøvall at ordfører i Ski, Tuva Moflag, har sagt det er greitt med appeller under fakkeltoget.

SLIK KAN DET SE UT: Oversiktsbildet viser hvordan anlegget til PNB kan se ut fra luften, sett fra sør. Planområdet krysses på langs av E6, og strekker seg fra Taraldrudkrysset i sør til Taraldrud kontrollstasjon i nord. Til venstre på bildet ser du Snipetjernvassdraget..

Dette er brudd på hennes egen ordre til oss andre i politikken i Ski; ingen valgkamp på valgdagene Jeg vet også at hun har reagert kraftig på at et annet parti skulle ha besøk av en topp-politiker fra sitt parti søndag, med bakgrunn av at man har en avtale i Ski om å ikke drive valgkamp på valgdagene.

Les også: – Stopp Støyen - ikke beredskapen

Det har hard kamp om mandatene i Akershus, og jeg forstår at SV og AP vil benytte denne anledningen til å skaffe seg noen flere stemmer for sine utsatte kandidater. At Stopp Støyen vil være nyttige idioter for dem, skuffer meg. Jeg har frem til nå ment at Stopp Støyen er for bra til å synke ned på et slikt nivå.

Jobbet mye

Når det er sagt har vi i FrP i Ski og Oppegård jobbet mye med våre politikere på Stortinget om denne saken. Jeg har selv pratet med Siv Jensen om den, og oppfordret henne til å lytte til Stopp Støyen og anbefalt henne å sterkt vurdere de tiltak de foreslår.

Jeg har også bidratt til at Stopp Støyen har fått prate med Jensen. Vi er like opptatt som alle andre av minst mulig støy for lokalbefolkningen, men vi er også opptatt av et godt beredskapssenter som sikrer landet vårt på en god måte.

Men vi har ikke valgt å gjøre dette til en sak for våre egne kandidaturet til Stortinget, som Tuva Moflag og Nicholas Wilkinson har gjort.

Vi mener det er forkastelig.

Powered by Labrador CMS