TILBRINGERVEIEN: Her kommer vi fra anleggsområdet, og er på vei ut til Taraldrud-rundkjøringen.

Fløisbonnveien består som tursti

Selv om beredskapssenteret bygges, skal det ikke gå ut over den elskede turveien.

Den gamle turveien som mange i Oppegård bruker flittig, skal ikke flyttes på i forbindelse med byggingen av beredskapssenteret.

Der den går i dag, skal det komme et mottakssenter, en slags resepsjon, og det skal settes opp et stopp-skilt i veikrysset.

– Jeg bruker den ofte selv, sier anleggsleder Espen Rudshaug, som bor på Vinterbro.

Det er altså fortsatt mulig å bruke Fløisbonnveien fra Hurlumheihuset, gjennom skogen, forbi krysset, og videre mot bruen som går over E6, og inn i Sørmarka.

Saken fortsetter under bildet. 

Skiløypene

KRYSSET: Rett bak i skogholtet der hvor bilen står, skal det bygges et mottaksbygg, en slags resepsjon. Veien til venstre i bildet er Fløisbonnveien, og veien til høyre går videre inn mot Taraldrud.

– Skiløypene endres litt, omtrent 50 meter, forklarer Rudshaug.

Nå i påsken måtte man ta av seg skiene og gå noen meter før man kom til løypen igjen, men det er ikke store endringene det er snakk om.

Les også: Sjekk hvordan det blir i Storebukta!

Hvordan det blir til vinteren, er ikke Rudshaug helt sikker på, for den tilfartsveien som er her nå, er bare midlertidig.

SKILØYPEN: Her kan du skimte skiløypen som kommer ut av skogen. Denne skal flyttes noen meter, men nøyaktig hvor blir ikke bestemt før tilbringerveien er helt ferdig.

 

Powered by Labrador CMS