BLE OVERRASKET: Torsdag formiddag ble Bibbi Neergaard overrasket med ildsjelpris av ordfører Hanne Opdan.

Ble rundlurt av OPAL-venner

Teater-legenden Bibbi Neergaard trodde hun skulle spise lunsj med OPAL-venner og diskutere kostymer. I stedet ble hun hedret med ildsjelpris.

Publisert Sist oppdatert

Det så imidlertid ut til å være en riktig så hyggelig «jobb-lunsj» på Baker Nordby på Kolbotn Torg.

I «sivet» lurte imidlertid ordfører Hanne Opdan, med Oppegård Avis på slep. Og da Opdan kom bort til bordet og forstyrret den teaterfaglige praten, datt nesten haka til Bibbi i gulvet.

– Nå ble jeg rett og slett rundlurt. Jeg hadde absolutt ingen mistanke og det å lure meg er innmari vanskelig, lo Neergaard da klemmer og synlig bevis var delt ut.

GODE ORD: Her er begrunnelsen bak tildelingen av ildsjelprisen til teater-legenden Ragnhild «Bibbi» Neergaard.

– Dette skal du være stolt av

I tillegg til en offisiell begrunnelse hvor det stod om hennes utrettelige engasjement for teatergruppen OPAL og innsatsen hun legger ned for barn og unge i kommunen, fikk hun også med seg en liten personlig hilsen fra ordføreren.

– Jeg har personlig hatt stor glede av dere og jeg vet hvor mye glede det gir både publikum og de mange som deltar. Det har kommet flere forslag på deg, så dette skal du være stolt av, sa Opdan.

Bibbi parerte selvsagt med «jeg er ikke alene og det er mange som bidrar», men akkurat i dag lar vi Neergaard skinne aller sterkest.

– Et unikum

OPAL-kollega Asle Simensen kunne ikke tenke seg noe mer verdig vinner av en ildsjelpris.

– Hun er rett og slett et unikum.

Vi måtte bare spørre. – Hva føler du nå, Bibbi?

– Jeg blir sjenert, men det er først og fremst veldig hyggelig. Og så gikk det ikke mange sekundene før jeg tenkte at jeg håper at denne oppmerksomheten gjør at vi selger enda flere billetter til «Dalmatinerne», lo hun.

GOD GJENG: Prisvinner Bibbi Neergaard og ordfører Hanne Opdan omkranset av OPAL-vennene Asle Simensen, Aina Lauvik, Jannik Matre, Ida Mikkelsen og Lillian Strøm.
Powered by Labrador CMS