FRANK: Denne uken er det Frank som anbefaler litteratur fra kommunens bibliotek.
FRANK: Denne uken er det Frank som anbefaler litteratur fra kommunens bibliotek.

En bok om å ikke leve livet

Sigurd planlegger et nytt standup show. Kjernematerialet handler om helseministeren, men når ministeren forsvinner i Nordmarka rykter alle forberedelsene og ting faller i grus for hovedpersonen i ukens anbefaling fra biblioteket.

Publisert

Hver uke tipser kompetente bibliotekarer på bibliotekene i Nordre Follo våre lesere om gode bøker. Målet er ikke nødvendigvis å slå et slag for kjente storselgere, men like gjerne «skjulte skatter».

Denne uken er det Oslo-forfatteren, Markus Midré som blir anbefalt med en bok som skildrer liv som aldri startet og skjebner som aldri ble utnyttet. 

Biografi over ulevde dager 

Oktober, 2020.
Anbefalt av: Frank 

Sigurd er en standupkomiker som forbereder et nytt show. Plutselig forsvinner helseministeren i Nordmarka, og Sigurds kjernemateriale handler om ministeren. Nå er det ikke lenger mulig å si noe om henne. Sigurd får idétørke og møter veggen.

Samtidig går han igjennom et samlivsbrudd. I flyttelasset finner han gamle ting og papirer, etter ungdomskjæresten K., og Sigurd blir konfrontert med minner om ting han helst vil glemme.

«Biografi over ulevde dager» handler om fravær, liv som ikke blir levd. Og det handler om liv som aldri helt begynner, om det som er igjen når utviklingen og livskvaliteten stopper opp. Boken har et nydelig språk og et drømmeaktig bildelandskap.

Liker du denne, vil du kanskje også like Kjersti Bronken Senderud sin “Huset” og Lars Ramslie sin “Biopsi”. 

Powered by Labrador CMS