BRETTSPILLKVELD: Et populært og fast tilbud er brettspillkveldene på biblioteket. Her et bilde tilbake i 2019.

Slik blir påsken på biblioteket

Påsken nærmer seg. Her er det du trenger å vite rundt aktiviteter på biblioteket.

Publisert

Vi starter med det viktigste; åpningstidene.

Betjent tilbud finner du lørdag 23. mars kl. 11-15, samt mandag 25. og tirsdag 26. mars kl. 12-19.

Det er også åpent, men ubetjent onsdag 27. mars fra kl. 8-12

Det er stengt fra 28. mars – 1. april, men meråpent alle dager: kl. 7-22. Meråpent når hoveddøren er stengt: Bruk flex-tag ved inngang A.

Kommende aktiviteter

I påsken er det ett registrert arrangement, og dette kommer førstkommende lørdag. Da er det påskeverksted fra kl. 12-14.

Over påske er det tilbake til normalen for både deg og biblioteket.

Her er programmet:

Møt seniorkontakten

Møt seniorkontakt Torgunn L. Dal på biblioteket den første tirsdagen i måneden kl. 12-13. Her kan du få råd og tips til en aktiv hverdag, eller kanskje du bare har lyst til å ta en prat!

Tirsdag 2. april kl. 12.00

Brettspillkveld

Spillkveld er et hyggelig samlingspunkt for brettspillentusiaster. Human-Etisk Forbund, Follo lokallag serverer pizza. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Fredag 5. april kl. 18.00

Filosofilørdag

På Filosofilørdag beriker vi som deltar hverandre med erfaringer og perspektiver, noe som kan åpne for undring og gi ny innsikt. På filosofilørdag er det dialogen som er i sentrum. Ulike mennesker møtes og deler tanker om aktuelle og filosofiske tema. Målet er å bli litt klokere sammen. Møtet med andres perspektiv kan både berike og utfordre egen tankeverden. Samtalen innledes og ledes av filosofisk praktiker Ingun Steen Andersen.

Lørdag 6. april kl. 15.00

Strikk og lytt

I samarbeid med Oppegård Husflidslag arrangeres håndarbeidskvelder i biblioteket hvor bibliotekarene leser høyt fra utvalgte bøker; noveller, dikt og romaner. Ta gjerne med strikketøyet eller annet fredelig håndarbeid, eller bare kom for å høre på.

Tirsdag 9. april kl. 19.00

Kolben galleri

Separatutstilling: Blanda drops

Separatutstilling m/ Vibeke Berntsen, Joan Anne Bates og Liv Hofplass. Vernissage lørdag 16. mars kl. 12.00. Galleriet er åpent i bibliotekets betjente åpningstid mandag - torsdag 12-19, fredag- lørdag 11-15. Inngang via barneavdelingen. Arr.: Kolbotn maleklubb. (Påsken: 25.-26. mars åpent fra 12-19. Selvbetjent, ikke åpent galleri 27. mars, påskestengt 28. mars - 1. april.)

Faste aktiviteter

Det er ingen faste aktiviteter i påsken, men er den vanlige menyen:

Kommunepiloten

Hver mandag 12-14.

(Arr. Frivilligsentralen)

Etter skoletid for 5.-8. trinn

Enkel matservering, gaming, redesign, skating, brettspill, tegning- og maling, verksteder, spennende kurs og mye mer! I samarbeid med Frivilligsentralen, Oppegård Røde Kors, Oppegård Husflidslag. Støttet av Sparebankstiftelsen DnB.

Mandag 14.30 – 16.30

På nett kl. ett

Digital veiledning for deg som vil lære mer. Mobil, nettbrett, PC/Mac.

Tirsdag kl. 13.00

Litterært kvarter

Onsdag 12.15

En bok, en bibliotekar, ett kvarter. Kom innom og hør en av våre bibliotekarer fortelle om en bok som har gjort inntrykk.

Åpen barnehage

Mandag og torsdag 10-13

Powered by Labrador CMS