NY MODELL: Lotus Eletre er fabrikantens første serieproduserte elbil. Den har en startpris i Norge på 990.000 kroner.

Full fres på The Well

Frem til 8. juli vil 100 motorjournalister fra hele verden ha stiftet bekjentskap med Oppegård og The Well. Årsaken er en ny luksusbil.

Publisert Sist oppdatert

Fra 26. juni til 8. juli er bilinteressertes øyne rettet mot det gigantiske spa-anlegget The Well. Bilmerket Lotus har nemlig valgt Sofiemyr-hotellet som sin base for lanseringen av elbilen Lotus Eletre. I løpet av et par hektiske uker flys motorjournalister fra hele verden inn, for å bo og bade godt, samt å prøvekjøre bil-smykket.

Eletre kommer i tre versjoner og er Lotus sin første elbil på det åpne markedet. Oppegård Avis har tidligere hørt om både SUV og familie-SUV, men Lotus tar et skritt til med det de beskriver som en såkalt «hyper-SUV».

Navnet Eletre stammer fra det ungarske (!) ordet életre og kan best «oversettes» til coming to life.

Perfekt lokasjon

At Norge, Oppegård og The Well er valgt er, er selvsagt ikke tilfeldig. Norge, og da spesielt Østlandet, er godt utbygget med elbilinfrastruktur. I tillegg er det ikke til å komme fra at spa-resorten i Sofiemyr-skogen er imponerende nok for de aller fleste. Bor man godt og har det godt, øker nok også sjansen for at man trives godt bak rattet.

Selve bilen befinner seg også i luksusegmentet og har en prislapp som starter på 990.000 kroner i Norge. Den kommer i tre versjoner: Lotus Eletre, Eletre S og Eletre R.

Er du i markedet for en «hyper-SUV», så finner du mer informasjon HER.

LOTUS ELETRE: Er du både bil- og badeinteressert, så er The Well stedet å være akkurat nå.
Powered by Labrador CMS