HER SKJEDDE DET: Uhellet skjedde i en sving i Tverrveien.

Kjørte av veien på Myrvoll

Ung kvinne røk ut på glatta i Tverrveien.

Publisert

Ved 11-tiden fredag formiddag den 3. februar rykket lokalpolitiet ut til Tverrveien på Myrvoll, hvor en ung billist havnet ut på glatta i en sving på veien, bokstavelig talt.

Ung kvinne

Bilføreren, en kvinne i 20-årene, kom heldigvis fra hendelsen uten store skader. Hun ble sendt til legevakt for sjekk etter ulykken.

Politiet opplyser at kjøreforholdene på stedet da uhellet skjedde var avgjørende for at bilen havnet utfor veien. På grunn av underkjølt regn og noe nedbør i form av snø det siste døgnet, samt ustabile temperaturer, kan det tidvis være såpeglatt her i kommunen.

Politiet har ingen mistanke om kjøring i påvirket tilstand.

Flere uhell

Utforkjøringen på Myrvoll er langt fra den første det siste døgnet på grunn av såpeglatte veier.

Ved 11-tiden på formiddagen torsdag den 2. februar rykket politiet ut til fylkesvei 154 ved Nygårdskrysset etter at en bil kjørte av veien. Det ble noen trafikkale problemer på stedet i forbindelse med utforkjøringen, men heldigvis ble det ingen personskader.

Ved 21-tiden på kvelden den 1. februar kjørte en bil av veien på Hobølveien.

SJåføren fikk noen kuttskader og ble kjørt til legevakten i  singelulykken. det var glatt på stedet der ulykken skjedde.

Ved 15-tiden på ettermiddagen den 2. februar kjørte en trailer av veien i Faugliveien i Mysen. En renovasjonsbil hadde kjørt av veien, og det var lenge spørsmål om diesel-lekkasje fra den veltede traileren. 

Sjåføren kom seg ut av traileren, og klaget på smerter i en ben etter velten.

Powered by Labrador CMS