NY KJEDE: Brita Kvil og Toril Arveng ser frem til å bli med i ny bokhandelkjede fra 1. mars.
NY KJEDE: Brita Kvil og Toril Arveng ser frem til å bli med i ny bokhandelkjede fra 1. mars.

Tanum blir Norli

Bokhandelen på Kolbotn Torg får nye eiere fra 1. mars. De ansatte vil være de samme.

Publisert

Nylig ble det kjent at bokhandelkjeden Tanum selger fire av butikkene sine til konkurrenten Norli. Bransjenettstedet bok365 omtalte saken først.

Blant de fire butikkene på salgslisten er vår lokale bokhandel Tanum Kolbotn Torg.

– Ja, det stemmer at vi fra 1. mars blir Norli-butikk. Det er ingen stor dramatikk i dette, og det gledeligste er at alle vi som er kjent her på butikken fra tidligere, blir med videre, sier butikksjef Toril Arveng.

Stengt 1. mars

Hun forteller at bokhandelen på kjøpesenteret vil holde stengt fredag 1. mars.

– Men det vil også være den eneste dagen det blir stengt i forbindelse med omprofileringen. Har du tilgodelapper eller gavekort liggende, er det lurt å bruke det før denne datoen. Hvis ikke, må du inn til Tanum-butikkene i Oslo, sier Arveng - som også har fått et godt førsteinntrykk av Norli. 

– Vi gleder oss masse til å jobbe sammen med Norli-kjeden. De har blant annet blitt veldig gode på papir, og har en egen papiravdeling. I tillegg er det bredde i boktilbudet, og Norli Junior er kjedens egen satsing på barn. Førsteinntrykket av Norli er kjempegodt, så dette tror jeg skal bli veldig spennende.

– Ingen grunn til bekymring

Arveng forteller at hun har fått flere bekymringsmeldinger fra trofaste kunder.

– Det er ingen grunn til frykt. Vi som har jobbet her på senteret i mange år, skal bli med videre - alle sammen. Vi får en liten utfordring ettersom kjedeskiftet kommer midt opp i Mammut-salget, men det skal vi klare å takle, sier Toril Arveng med et smil.