GLEDER SEG: Attentus-meglerne Kjell Ove Loeshagen og Bent Andrè Norderhaug, salgs- og markedssjef Ulla J. Gundersen i Bolig & Eiendomsutvikling AS og Erlan Andreassen i Solid entreprenør satte spaden i jorden for Centralen på Trelasttomta mandag denne uken.

Byggingen er i gang på Centralen

Første spadetak for Centralen på Trelasttomta er tatt.

Publisert

– Det er godt å være i gang. Dette har vi ventet på lenge. Nå skal vi bygge flotte leiligheter og et boligområde som folk vil trives i, sier salgs- og markedssjef Ulla J. Gundersen i Bolig & Eiendomsutvikling AS.

Prosjektet Centralen skal reise seg der den gamle trelasten på Myrvoll holdt til før. Borte er de røde, gamle bygningene, og mandag denne uken ble første spadetak tatt i boligprosjektet.Nå skal tomten ryddes før det skal sprenges, støpes og føres opp innflyttingsklare leiligheter.

– Vi tar sikte på at julemiddagen skal kunne inntas her av eierne julen 2019, sier Gundersen.

NB! Saken fortsetter under bildet!

 

Unik mingleplass

MODELL: Her ser du en modell laget av Trelasttomta, slik det blir på Centralen.

– Kvaliteter som peker seg ut i prosjektet er blant annetmiljøvennlig  jordvarme som gjør at det også blir rimlige fyringskostnader. Innvendig blir det flotte kjøkken og bad fra Sigdal og parkett, sier Gundersen.

Men noe av det som fremheves mest, er uteområdene.

Les også: Spent på boligåret 2018

– Det blir jo kort vei til skolen på Sofiemyr og skogen ligger rett ved, men kanskje aller tøffest, er mingleplassen oppe på taket av Kiwi-butikken. Her skal vi bygge sandvolleyballbane, parsellhager og en Tuftepark, sier hun.

NB! Saken fortsetter under bildene!

 

SLIK BLIR DET: Her ser du hvordan Centralen blir når den står ferdigbygget og innflyttingsklar.

 

SLIK KAN DET BLI: Her ser du en illustrasjon fra Centralen.

 

INNVENDIG: Her er en illustrasjon av hvordna leilighetene kan bli seende ut innvendig.

 

SLIK KAN DET BLI: Her ser du en illustrasjon fra Centralen.

Gleder seg

Det er Attentus Eiendomsmegling på Kolbotn som skal forestå salget av de resterende leilighetene på Centralen.

Les også: La ned grunnsteinen for omsorgsboligene

– Det er et hull i markedet for leiligheter til gunstige priser i sentrale strøk, så prosjektet er midt i blinken. Det har vært stor interesse for enhetene som allerede er solgt, og til helgen legger vi ut de resterende leilighetene på markedet. Vi ser at interessen er stor, spesielt hos de yngre kjøperne, men merker oss også at vi får aller flest henvendelser fra lokale. Det viser at dette er et kvalitetsprosjekt for Oppegård-folk, sier Bent Andrè Norderhaug og Kjell Ove Loeshagen.

HER KOMMER DET: Her ser du deler av tomten som Centralen skal bygges på.

NB! Saken fortsetter under bildet!

For familier

Centralen er et boligprosjekt som først og fremst er rettet mot de unge, men vi ser også at eldre og små familier som er opptatt av det urbane livet, også har valgt å kjøpe leilighet i prosjektet . Her blir det et handelstorg med kafè, restaurant og andre småbutikker, i tillegg til en stor Kiwi-butikk i 1.etg. på Centralen.

Les også: Spaden er satt i jorden

– Tanken er at du skal kunne ta med deg kaffekoppen, levere barna i barnehagen som skal bygges her, og så ta toget inn til byen på jobb. Dette blir både sentralt og praktisk. Prismessig er det også gunstigere her enn i mange andre byggeprosjekter. Dette blir et boligprosjekt for dem som ser verdiene av å bo sentralt med toglinjen rett ved seg, samtidig som man har skogen som nærmeste nabo, sier hun.

Les også: Gravingen er i gang på Centralen

GLEDER SEG: Attentus-meglerne Kjell Ove Loeshagen og Bent Andrè Norderhaug, salgs- og markedssjef Ulla J. Gundersen i Bolig & Eiendomsutvikling AS og Erlan Andreassen i Solid entreprenør satte spaden i jorden for Centralen på Trelasttomta mandag denne uken.

Det legges opp til at man kan kjøpe èn parkeringsplass per boenhet. Tanken er at folk skal bruke sykkel og gå til toget, og det blir ladeplasser for elsykler.

– Mange har også lurt på eventuell støy fra jernbanen, men dette er det tatt høyde for på fasadene som vender mot jernbanen. Vi har lagt stor vekt på et trivelig boområde hvor folk skal ha det godt med kort avstand til det aller nødvendigste, sier hun.

 

 

 

Powered by Labrador CMS